• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Dinkelland

Wilt u een elektrische haard in Dinkelland kopen? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het moeilijk om te kiezen. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houtkachel geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Dinkelland kopen

Kom langs en koop een elektrische sfeerhaard in de omgeving van Dinkelland

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Dinkelland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op