• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Deventer

Wilt u een elektrische haard in Deventer kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden bekijken van veel merken. Doordat het assortiment groot is, is het moeilijk om te kiezen. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van die mogelijkheden is een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Geniet van een elektrische haard

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. U moet alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten mogelijk bij elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische haard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische open haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Deventer kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Deventer

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische open haarden? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Deventer?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op