• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Den Haag

Wilt u een elektrische haard in Den Haag kopen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van diverse merken. Door het ruime assortiment is het soms niet eenvoudig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrisch

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Voordelen elektrische haard

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Verschillende modellen

Verschillende vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Den Haag kopen

Kom langs en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Den Haag

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te bekijken?? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Den Haag?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op