• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Delft

Wilt u een elektrische haard in Delft aanschaffen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het grote aanbod is het soms lastig om een keuze te maken tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haard beste keuze

De voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een rookkanaal is namelijk overbodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten

Meerdere vuurzichten elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan zijn er meerdere modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Delft kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische open haard in de omgeving van Delft

Kom langs in onze showroom

Zoekt u een showroom om elektrische haarden te bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Delft?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op