• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Dalfsen

Wilt u een elektrische haard in Dalfsen aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het ingewikkeld om te kiezen. Onze experts informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis op te warmen. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard geplaatst wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische sfeerhaard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het handig om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u de elektrische sfeerhaard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Dalfsen kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische haard in de omgeving van Dalfsen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ervaar de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Dalfsen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op