• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Culemborg

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Culemborg? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment groot is, is het lastig om te kiezen. De experts van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Een rookkanaal is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Omdat de afvoerpijp overbodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt genieten van een elektrische haard, dan zijn er verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard hebt u keuze uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Culemborg kopen

Bezoek de showroom en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Culemborg

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze specialisten u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Culemborg?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op