• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Coevorden

Zoekt u een elektrische haard in Coevorden? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij ons kunt u de beste elektrische haarden bekijken van verschillende merken. Door het ruime aanbod is het soms ingewikkeld om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de sfeerhaard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Een elektrische open haard is ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Coevorden kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Coevorden

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische open haarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van de experts? Maak in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Coevorden?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op