• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Buren

Wilt u een elektrische haard in Buren kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, is het niet altijd eenvoudig om te kiezen. Onze specialisten helpen u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Een optie is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. Tegenwoordig zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen afvoerpijp nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Een elektrische open haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse vuurzichten mogelijk

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij elk model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische sfeerhaard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Buren kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Buren

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te zien? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Buren?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op