• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Brummen

Zoekt u een elektrische haard in Brummen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis op te warmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische sfeerhaard. U hoeft absoluut niet ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische haard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en klaar! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse opties. Bij ieder model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Brummen kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Brummen

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Plan een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Brummen?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op