• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Bronckhorst

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Bronckhorst? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Aangezien het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze adviseurs adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw wensen. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op dit moment hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het opwarmen van hun huis. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet bang te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse vuurzichten mogelijk

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit verschillende modellen. Bij elke optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische sfeerhaard, dan kunt u kiezen uit 2 soorten vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Bronckhorst kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische haard in de omgeving van Bronckhorst

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote aanbod van elektrische open haarden? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere haardopstellingen en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Bronckhorst?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op