• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Breda

Heeft u plannen voor een elektrische haard in Breda? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van verschillende merken. Door het ruime assortiment is het soms moeilijk om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten van Haardenexpert helpen u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te stoken. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout..

Keuze elektrische haard

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame optie. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan hebt u keuze uit diverse opties. Bij elk model is het belangrijk om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Zoekt u een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Breda kopen

Kom langs en koop een elektrische haard in de omgeving van Breda

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische open haarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze specialisten u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Breda?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op