• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Brabant

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Brabant? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden zien van meerdere merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Onze adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard de beste keuze is

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame keuze. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Als een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan heeft u keuze uit meerdere modellen. Bij ieder model is het essentieel om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Brabant kopen

Kom langs en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Brabant

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele haardopstellingen en ervaar de sfeer. Wilt u zeker weten dat u meteen geholpen wordt door één van onze specialisten? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Brabant?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op