• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Beverwijk

Wilt u een elektrische haard in Beverwijk aanschaffen? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden bekijken van veel merken. Aangezien het assortiment enorm is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom zoeken veel mensen naar andere opties voor het opwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Op dit moment zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Tot slot is een elektrische open haard ook nog eens duurzame keuze. Omdat de afvoerpijp overbodig is, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische haard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij ieder model is het goed om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Beverwijk kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Beverwijk

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische haarden? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Wilt u zeker weten dat u direct geholpen wordt door één van onze adviseurs? Plan in dat geval een afspraak. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u liever spontaan langskomt.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Beverwijk?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op