Hero cover image

Elektrische haard Bergen op Zoom

Zoekt u een elektrische haard in Bergen op Zoom? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van verschillende merken. Door het grote aanbod is het soms lastig om te kiezen tussen alle elektrische haarden. Onze experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Als er in een woning geen rookkanaal aanwezig is dan kijken veel mensen naar alternatieven om toch een sfeervolle haard in huis te plaatsen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een kachel die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische open haard ook wilt: deze is overal te plaatsen. Een rookkanaal is namelijk overbodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan zijn er diverse modellen waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van de keuze, is het belangrijk om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Bergen op Zoom kopen

Proef de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Bergen op Zoom

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische sfeerhaarden te bekijken? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Bergen op Zoom?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model elektrische haard wat bij u past

elektrische haard dichtbij vinden

Onze elektrische haarden merken

Bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert