• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Beets

Wilt u een elektrische haard in Beets kopen? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden zien van meerdere merken. Aangezien het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het complex om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze adviseurs informeren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op dit moment hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het verwarmen van hun huis. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het helemaal niet nodig om bang te zijn dat een elektrische sfeerhaard geen sfeer geeft. Momenteel zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische haard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Een afvoerpijp is namelijk overbodig. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens duurzame optie. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit diverse opties. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Beets kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische haard in de omgeving van Beets

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote aanbod van elektrische open haarden graag in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier diverse haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze professionals u meteen kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Beets?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op