• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Barneveld

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Barneveld? U vindt bij Haardenexpert de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Door het ruime aanbod is het soms complex om te kiezen tussen alle elektrische haarden. De specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen ontzettend hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te stoken. Een mogelijkheid is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische sfeerhaard geeft, is niet meer te onderscheiden van een houtkachel.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? In welke ruimte u de elektrische haard ook wilt: alles is mogelijk. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische sfeerhaard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen CO2-uitstoot.

 

Diverse vuurzichten mogelijk

Meerdere vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit verschillende opties. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? U kunt dan kiezen uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

 

Elektrische haard in Barneveld kopen

Kom langs en koop uw elektrische open haard in de omgeving van Barneveld

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische haarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier de vele opstellingen met haarden en ontdek de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Barneveld?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op