• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Barendrecht

Bent u op zoek naar een elektrische haard in Barendrecht? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van meerdere merken. Aangezien het aanbod aanzienlijk is, vinden veel mensen het niet eenvoudig om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze adviseurs adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw eisen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De prijzen voor gas zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar andere mogelijkheden voor het verwarmen van hun huis. Eén van de opties is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. U hoeft helemaal niet bang te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een houthaard geeft. Tegenwoordig zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Een elektrische open haard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u wilt beschikken van een elektrische haard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij iedere optie is het goed om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Barendrecht kopen

Bezoek de showroom en koop uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Barendrecht

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze adviseurs u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

 

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Barendrecht?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op