• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Amsterdam

Zoekt u een elektrische haard in Amsterdam? Kom dan langs in onze showroom. Bij Haardenexpert kunt u de mooiste elektrische haarden ontdekken van veel merken. Doordat het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het moeilijk om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. De specialisten van Haardenexpert informeren u dan ook graag, zodat u straks de haard van uw dromen in huis hebt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrisch

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te stoken. Eén van de alternatieven is om te kiezen voor een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout..

Voordelen elektrische haard

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de woonkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Zolang er een stopcontact is, dan komt het goed! Daarnaast is een elektrische open haard ook nog eens duurzame optie. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Verschillende vuurzichten

Diverse modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische sfeerhaard, dan heeft u keuze uit meerdere opties. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de diverse soorten vuurzichten zijn.

Inbouw Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische sfeerhaard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.
Vrijstaand Als u kiest voor een vrijstaande elektrische open haard, dan kunt u kiezen uit diverse vuurzichten: front of driezijdig.
Hangend Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.
Inzet Als u kiest voor een elektrische inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 soorten vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?
Wandhaarden Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Amsterdam kopen

Kom langs en vindt uw elektrische open haard in omgeving Amsterdam

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment van elektrische open haarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier meerdere haardopstellingen bekijken en van de sfeer genieten. Als u zeker wilt weten dat één van onze professionals u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Amsterdam?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op