• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Alphen aan den Rijn

Wilt u een elektrische haard in Alphen aan den Rijn aanschaffen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Doordat het assortiment groot is, is het moeilijk om te kiezen. De experts van Haardenexpert adviseren u dan ook graag, zodat u straks de elektrische haard van uw dromen in huis hebt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen heel hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Vandaag de dag zijn de vlammen en de sfeer niet meer te onderscheiden van een haard die gestookt wordt op bijvoorbeeld hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische haard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische haard wilt plaatsen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische haard is ook nog eens goed voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, stookt u niet voor de mussen en er is geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Meerdere vuurzichten mogelijk bij elektrische open haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische haard, dan kunt u kiezen uit verschillende modellen. Bij het maken van de keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Als u de elektrische open haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Heeft een vrijstaande elektrische haard de voorkeur? Dan hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Kiest u voor een elektrische hanghaard? In dat geval heeft u keuze uit 3 soorten vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Alphen aan den Rijn kopen

Kom langs en koop een elektrische haard in de omgeving van Alphen aan den Rijn

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische haarden te zien? We verwelkomen u graag in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze experts u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Alphen aan den Rijn?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op