• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Almere

Wilt u een elektrische haard in Almere kopen? Bij Haardenexpert vindt u de beste elektrische haarden van verschillende merken. Aangezien het aanbod groot is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze experts adviseren u dan ook graag, zodat u straks een elektrische haard hebt die voldoet aan uw verwachtingen.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haard

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar alternatieven om hun huis te verwarmen. Eén van de mogelijkheden is om te kiezen voor een elektrische haard. U hoeft helemaal niet ongerust te zijn dat een elektrische haard niet het echte gevoel van een knisperende haard geeft. De vlammen en sfeer die een elektrische kachel geeft, is niet meer te onderscheiden van een houthaard..

Voordelen elektrische haard

De voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Weet u al waar u de elektrische sfeerhaard wilt neerzetten? Wilt u de haard bijvoorbeeld als roomdivider, in de slaapkamer of onder de overkapping? Waar u de elektrische haard ook wilt: deze is overal neer te zetten. U heeft namelijk geen rookkanaal nodig. Een stopcontact is het enige dat u moet hebben! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens duurzame optie. Dankzij het ontbreken van een afvoerpijp, raakt u geen warmte kwijt en is er geen CO2-uitstoot.

Verschillende vuurzichten

Verschillende vuurzichten mogelijk bij elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen. Bij het maken van deze keuze, is het essentieel om te weten wat de verschillende soorten vuurzichten zijn.

Inbouw

Bij het inbouwen van een elektrische open haard, dan hebt u keuze uit 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Wilt u een elektrische wandhaard? Dan zijn dit de opties: front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Almere kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische open haard in de omgeving van Almere

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons grote assortiment van elektrische open haarden? We heten u graag welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. U kunt hier verschillende haardopstellingen zien en van de sfeer genieten. Maak een afspraak, zodat u zeker weet dat één van onze adviseurs u direct kan helpen of kom spontaan langs.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Almere?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op