• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Almelo

Zoekt u een elektrische haard in Almelo? Kom dan langs bij Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u de beste elektrische haarden bekijken van meerdere merken. Aangezien het assortiment aanzienlijk is, vinden veel mensen het ingewikkeld om te kiezen welke elektrische haard bij hen past. Onze specialisten geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt.

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen de pan uit rijzen, kijken veel mensen naar andere opties om hun huis te verwarmen. Eén van die mogelijkheden is een elektrische haard. Als u kiest voor een elektrische haard, dan hoeft u niet ongerust te zijn dat het geen sfeervolle haard is. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische haard neergezet wordt? Bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of slaapkamer? Waar u de elektrische open haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal neer te zetten. Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. Een stopcontact is het enige dat u nodig hebt! Tot slot is een elektrische haard ook nog eens duurzame optie. Omdat de afvoerpijp niet nodig is, raakt u geen warmte kwijt en vindt er geen CO2-uitstoot plaats.

Diverse elektrische open haarden

Diverse vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer een elektrische sfeerhaard de voorkeur heeft, dan kunt u kiezen uit diverse modellen. Bij elke optie is het belangrijk om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard kunt u kiezen uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Bent u op zoek naar een elektrische hanghaard? Dan kunt u kiezen uit 3 verschillende vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Bij een elektrische inzethaard kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Gaat u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Almelo kopen

Bezoek de showroom en vindt een elektrische haard in de omgeving van Almelo

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar ons ruime aanbod van elektrische sfeerhaarden? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk hier meerdere opstellingen met haarden en ervaar de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons naar binnen lopen.

 

 

 

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Almelo?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op