• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Aalten

Zoekt u een elektrische haard in Aalten? Bij Haardenexpert vindt u de mooiste elektrische haarden van diverse merken. Doordat het assortiment enorm is, is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. De adviseurs geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

Nu de gasprijzen enorm hoog zijn, kijken veel mensen naar andere mogelijkheden om hun huis te verwarmen. Een alternatief is om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard. Hierbij is het absoluut niet nodig om bang te zijn dat een elektrische haard geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Geniet van de voordelen van een elektrische sfeerhaard

Verschillende mogelijkheden

Heeft u al een keuze gemaakt waar de elektrische sfeerhaard moet komen? Moet de haard bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische sfeerhaard ook wilt: deze is overal neer te zetten. Dit komt omdat u geen afvoerpijp nodig hebt. Zolang er een stopcontact is, dan is het geen probleem! Daarnaast is een elektrische haard ook nog eens beter voor het milieu. Dankzij de afwezigheid van een afvoerpijp, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

Diverse vuurzichten mogelijk

Diverse vuurzichten elektrische haarden

Maak de juiste keuze

Wanneer u kiest voor een elektrische open haard, dan heeft u keuze uit meerdere opties. Bij ieder model is het van belang om te weten wat het vuurzicht moet zijn.

Inbouw

Wanneer u kiest voor het inbouwen van een elektrische open haard, dan zijn er 5 verschillende vuurzichten mogelijk. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Bij een vrijstaande elektrische haard hebt u keuze uit 2 vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Als u kiest voor een inzethaard, dan hebt u keuze uit 3 verschillende vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Als u gaat voor een elektrische wandhaard, dan kunt u kiezen uit front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Aalten kopen

Bezoek de showroom en koop een elektrische haard in de omgeving van Aalten

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons grote assortiment van elektrische haarden graag in het echt bekijken? Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u direct kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te plannen. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Aalten?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op