• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Elektrische haard Aalsmeer

Wilt u een elektrische haard in Aalsmeer aanschaffen? U vindt bij Haardenexpert de beste elektrische haarden van meerdere merken. Doordat het aanbod aanzienlijk is, is het moeilijk om een keuze te maken. Onze experts geven u dan ook graag advies, zodat u de beste keuze maakt. 

Naar alle haarden

Alternatief: elektrische haarden

Het alternatief

Voor een houtkachel of gashaard

De gasprijzen zijn op momenteel hoog, daarom kijken veel mensen naar alternatieven voor het opwarmen van hun huis. Eén van die alternatieven is een elektrische haard. Hierbij is het absoluut niet nodig om ongerust te zijn dat een elektrische kachel geen sfeer geeft. Dit komt doordat de vlammen en sfeer niet meer te onderscheiden zijn van een haard die gestookt wordt op hout.

Elektrische haarden: beste keuze

Waarom een elektrische haard een goede keuze is

Verschillende mogelijkheden

Bent u er al over uit waar de elektrische sfeerhaard geplaatst wordt? Moet de haard bijvoorbeeld in de badkamer, woonkamer of op de veranda komen? Waar u de elektrische haard ook wilt plaatsen: een elektrische haard is overal te plaatsen . Een afvoerpijp is namelijk niet nodig. U moet alleen maar de stekker in een stopcontact te steken en klaar! Een elektrische sfeerhaard is ook nog eens geweldig voor het milieu. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een rookkanaal, verliest u geen warmte en is er geen sprake van CO2-uitstoot.

 

Diverse elektrische open haarden

Diverse modellen elektrische sfeerhaarden

Maak de juiste keuze

Als u kiest voor een elektrische open haard, dan zijn er verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Bij elke optie is het essentieel om te weten welke vuurzichten er zijn.

Inbouw

Als u uw elektrische haard wilt laten inbouwen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende vuurzichten. U hebt keuze uit front, tweezijdig, driezijdig, doorkijk of een roomdivider.

Vrijstaand

Als u kiest voor een vrijstaande elektrische haard, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende vuurzichten: front of driezijdig.

Hangend

Wilt u graag een elektrische hanghaard? Kies dan uit één van deze 3 vuurzichten: front, tweezijdig of driezijdig.

Inzet

Heeft u een voorkeur voor een elektrische inzethaard? Dan kunt u kiezen uit 3 vuurzichten. Kiest u voor front, vierzijdig of vijfzijdig?

Wandhaarden

Kiest u voor een elektrische wandhaard? Dan zijn de opties front, tweezijdig of driezijdig vuurzicht.

Elektrische haard in Aalsmeer kopen

Ervaar de sfeer en vindt uw elektrische sfeerhaard in de omgeving van Aalsmeer

Kom langs in onze showroom

Bent u op zoek naar een showroom om elektrische open haarden te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Ontdek de diverse haardopstellingen en geniet van de sfeer. Als u zeker wilt weten dat één van onze experts u meteen kan helpen, dan raden we aan om een afspraak te maken. Natuurlijk kunt u ook spontaan bij ons langskomen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een sfeerhaard aanschaffen in Aalsmeer?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Wij voorzien u met genoegen gratis van gepast advies.
Neem contact op