• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Elektrische hoekhaard

Elektrische hoekhaard

Ons assortiment

Een elektrische hoekhaard is een haard met twee zijden van glas. Dat biedt u van twee kanten vuurplezier! De elektrische haard is door z'n 'hoekvorm' zeer geschikt om te plaatsen, daar waar 2 muren elkaar in de ruimte kruisen of in een hoek van de kamer. Kies naast de haard ook voor een mooi haardmeubel waar de haard wordt ingebouwd. Dat geeft nóg meer sfeer en karakter aan uw interieur. Bekijk snel ons aanbod voor een hoekhaard elektrisch en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

hoekhaard elektricsch

Hoekhaarden 2-zijdig elektrisch

De mogelijkheden op een rij

Bij een elektrische hoekhaard heeft de haard twee vuurzijden. Een voorruit met zijruit. Kies zelf of de zijruit links danwel rechts moet komen. Net wat u mooi vindt of wat uitkomt in de ruimte. Een vergeten hoekje van de kamer fleurt enorm op door een prachtige elektrische hoekhaard. Zo wordt elk stukje van de ruimte sfeervol.

→ Laat u inspireren over diverse inbouwmogelijkheden

elektrische haard inbouw hoek

Elektrische hoekhaard inbouwen

Zoals u dat graag wilt

Een hoekhaard is prachtig in te bouwen. Bijvoorbeeld in de hoek van een muur. Zo heeft u een unieke hoek waarbij als u van de kamer naar de keuken loopt in beide ruimtes het vuur ziet branden. Nog 5 ideeën voor een hoekhaard elektrisch op een rij:

1. Ingebouwd in een strakke witte kolom, met een verlaagd plateau van donker natuursteen of decoratief plaatmateriaal.
2. In de hoek van de kamer, ingebouwd in een strakke kolom op een plateau met onderaan een terugvallende plint met ledverlichting.
3. Op een hoek geplaatst, met aan de zijkant een smalle nis met decoratieve houtblokken opgestapeld.
4. Naast de hoekhaard een langwerpige nis met twee planken voor sfeervolle woonaccessoires.
5. Of kies voor een hoekhaard met verdiept kader gecombineerd met een meubel in twee kleuren: bovenaanzicht donker en de kasten licht.

Andere wensen of ideeën voor hoek open haard elektrisch? Maak dan uw wensen aan ons kenbaar voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte voor een haardopstelling.

elektrische haard hoek

Vuurtechnieken elektrische hoekhaard

Zo werkt het

Er bestaan verschillende technieken om elektrisch vuur te krijgen. Bij waterdamphaarden ontstaat er een fascinerend vuurspel dankzij opstijgende koud waterdamp. Bij ledhaarden zorgt een kunstige projectie van ledlampen voor een realistisch haardvuur. De Revillusion technologie van Dimplex geeft levensechte vlammen zonder reflectie vanuit het midden van de haard. Ook is de vlamkleur en -felheid instelbaar.

elektrische hoekhaard 2-zijdig kopen

Warmte bij hoekhaard elektrisch

Zelf regelbaar

Een elektrische haard heeft doorgaans een ingebouwd warmte element. Dit is maximaal 2000 watt en fungeert dus als bijverwarming. De warmte is te gering om als hoofdverwarming te gebruiken. Wilt u liever helemaal geen warmte, zet de module uit en houdt alleen prachtig, dansende vlammen over. Ideaal als u ook in de warme zomermaanden van een vuurspel wilt genieten.

hoekhaarden elektrisch

Verbruik en kosten

De expert vertelt

Na aanschaf van de haard wilt u deze ook graag gebruiken. Heerlijk thuis genieten van een mooi vlammenspel. De haard brandt op stroom en mogelijk vraagt u zich af ‘Wat is het verbruik van een elektrische haard?’. In de blog leest u alles over prijs en stroomverbruik en welke 3 factoren hier invloed op hebben.

hoek elektrische haard 2-zijdig

Populaire merken elektrische hoekhaarden

Op een rij

Elektrische hoekhaard kopen?

Natuurlijk bij dé Haardenexpert

Bent u overtuigd om een elektrische hoekhaard 2-zijdig in huis te nemen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Mocht u nog vragen hebben of graag een adviseur spreken over de inbouwmogelijkheden bij u thuis? Neem contact met ons op en ontvang het beste haardadvies voor in uw woning.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op