Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische haard met schouw

Een elektrische haard groeit in populariteit. Wanneer u op zoek bent naar een elektrische sfeerhaard met een schouw, dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres! We hebben vele haarden in ons assortiment die zijn te combineren met een schouw. De haarden en schouwen van de Haardenexpert zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen aan de eisen die aan een elektrische haard worden gesteld.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Elektrische haard met schouw

Elektrische haarden met schouw geven een mooi totaalplaatje en brengen direct sfeer in uw ruimte. De uitstraling van de schouw is direct de uitstraling die u in uw woning terug vindt. Een haard is namelijk vaak het middelpunt van een woning. Elektrische haarden zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Van diverse stijlen tot diverse vuurzichten. Wij van Haardenexpert hebben diverse elektrische haarden met schouw in ons assortiment. En met een elektrische haard met schouw, bezit u een veilig alternatief voor een klassieke open haard.

Voordelen elektrische haard met schouw

Elektrische haarden geven enorm veel gebruiksgemak. Ze zijn makkelijk te installeren en ook is er een constante doorstroom van de brandstof, waardoor u dit niet regelmatig dient bij te vullen. Daarnaast geeft een elektrische haard minder troep, aangezien er geen roet vrij komt. Hiermee is ook het onderhoud van de haard gebruiksvriendelijk. Vooral in combinatie met een schouw, zijn er vele mogelijkheden voorhanden. Combineer er op los en vind de haard van uw dromen! Omdat er bij een elektrische haard geen rookkanaal vereist is, kunnen de schouw en de elektrische haard gemakkelijk worden verplaatst mocht daar de wens naar zijn.

Wilt u liever een elektrische inbouw, inzet, vrijstaande of een vrijhangende haard? Dan bent u bij Haardenexpert ook bij het juiste adres.