Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Elektrische haard met schouw

Een elektrische haard groeit in populariteit. Wanneer u op zoek bent naar een elektrische sfeerhaard met een schouw, dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres! We hebben vele haarden in ons assortiment die een combinatie van haard en schouw bieden.

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

20 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Elektrische haard met schouw

Elektrische haarden met schouw geven een mooi totaalplaatje en brengen direct sfeer in uw ruimte. De uitstraling van de schouw is direct de uitstraling die u in uw woning terug vindt. Een haard is namelijk vaak het middelpunt van een woning. Wij van Haardenexpert hebben diverse elektrische haarden met schouw in ons assortiment.

Voordelen elektrische haard

Elektrische haarden geven enorm veel gebruiksgemak. Ze zijn makkelijk te installeren en ook is er een constante doorstroom van de brandstof, waardoor u dit niet regelmatig dient bij te vullen. Daarnaast geeft een elektrische haard minder troep, aangezien er geen roet vrij komt. Hiermee is ook het onderhoud van de haard gebruiksvriendelijk.

Wilt u liever een elektrische inbouw, inzet, vrijstaande of een vrijhangende haard? Dan bent u bij Haardenexpert ook bij het juiste adres.