• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Kalfire E-one

Kalfire E-one

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een hoogwaardige elektrische haard die niet alleen warmte en sfeer biedt, maar ook nog eens energiezuinig is? Dan is de Kalfire E-One de ideale keuze voor u. Deze geavanceerde elektrische haard combineert innovatieve technologie met een strak design en biedt zo de ultieme haardbeleving. We vertellen u meer over de kenmerken, afmetingen en de prijs van deze haard.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Kalfire E-one elektrische haard

De Kalfire E-One is geschikt voor ieder interieur

Slank profiel & moderne uitstraling

De Kalfire E-One is een elektrische sfeerhaard die speciaal is ontworpen om naadloos te integreren in uw interieur. Met zijn slanke profiel en moderne uitstraling past deze haard perfect in elke woonkamer, slaapkamer of zelfs in een kantoorruimte. Het strakke glasraam zorgt voor een optimaal zicht op de realistische vlammen die worden gecreëerd door de hoogwaardige holografische technologie.

E-one Kalfire haard

Holografische technologie

Innovatieve benadering

Deze elektrische haard onderscheidt zich ten opzichte van andere merken door gebruik te maken van geavanceerde holografische technologie. Deze speciale technologie tilt de vuurbeleving naar een hoger niveau door een realistisch 3D-vuurbeeld te projecteren op zelfgemaakte houtblokken. Dit betekent dat u nog meer geniet van de betoverende gloed en beweging van vlammen, zonder de haard te voorzien van brandstof. De vlammen dansen levensecht over de houtblokken, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat die perfect is voor gezellige avonden of ontspannen momenten.

De innovatieve benadering van het creëren van dit vuurbeeld biedt het voordeel van gemak én comfort. Het is ideaal voor iedereen die de sfeer van een open haard wil ervaren, maar dan zonder de gebruikelijke inspanningen die gepaard gaan met het aanvullen van houtblokken, het aansteken van vuur en het opruimen van as. Met de Kalfire E-One kunt u eenvoudig en snel genieten van de gezelligheid van een haard, met één druk op de knop.

Elektrische haard Kalfire E-one

Kalfire E-one afmetingen

Past in vrijwel elke ruimte

De Kalfire E-one heeft verschillende afmetingen, waardoor hij vrijwel in elke ruimte past. Van grote tot kleine interieurs, van kantoorruimtes tot restaurants. De Kalfire E-one maakt elke ruimte gezellig en sfeervol!  Er zijn diverse modellen, met diverse vuurzichten. U kunt kiezen tussen:

Kalfire E-one 190F

Deze haard heeft een front vuurzicht en een glasmaat van 190 cm breed.
Kalfire E-one 190S Deze haard heeft een driezijdig vuurzicht en een glasmaat van 190 cm breed.

Kalfire E-one 160F

Deze haard heeft een front vuurzicht en een glasmaat van 160 cm breed.

Kalfire E-one 160S

Deze haard heeft een driezijdig vuurzicht en een glasmaat van 160 cm breed.

Kalfire E-one 130F

Deze haard heeft een front vuurzicht en een glasmaat van 130 cm breed.

Kalfire E-one 130S

Deze haard heeft een driezijdig vuurzicht en een glasmaat van 130 cm breed.

Kalfire E-one 130C

Deze haard heeft een hoek vuurzicht en een glasmaat van 130 cm breed.

Kalfire E-one 100F

Deze haard heeft een front vuurzicht en een glasmaat van 100 cm breed.

Kalfire E-one 100FR

Dit is een vrijstaande haard met een front vuurzicht en een glasmaat van 100 cm breed.

Bent u op zoek naar een Kalfire E-one inbouw? Dan heeft u geluk, want het zijn vrijwel allemaal inbouwhaarden. Alleen de Kalfire E-one 100FR is een vrijstaande haard.

Sfeerhaard Kalfire E-one

Combineer de haard met een meubel

Diverse opties

De haarden zijn perfect te combineren met een haardmeubel. Kies bijvoorbeeld voor de 130S met een cinewall of ga voor de 160F in combinatie met een tv-meubel. Er zijn diverse opties, vraag er gerust naar bij onze experts!

Kalfire E-one sfeerhaarden

Kalfire E-one met verwarming

Atmos Heating

De Kalfire E-One haarden zijn verkrijgbaar met verwarming: de optionele Atmos Heating. Dankzij de Atmos Heating geniet u van aangename warmte en een continue stroom van warme lucht. Deze warme lucht stroomt in een hoek van 45 graden.

Let op: bij het model 100FR is dit niet mogelijk.

Kalfire E-one elektrische haard kopen

Een veilige haard voor jonge kinderen

Perfecte optie

Als u een haard zoekt die geheel veilig voor jonge kinderen is, is deze haard de perfecte optie. Doordat de haard brandt op elektriciteit, geeft de haard geen directe warmte af. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van de gezellige warme sfeer waar deze haard voor zorgt.

Kalfire E-one elektrische haard kosten

Prijs Kalfire E-one

Op maat gemaakt

De prijs van Kalfire E-one hangt van diverse factoren af. Denk hierbij aan het model van de haard, de combinatie met een haardmeubel en/of er behoefte is aan installatie door onze ervaren installateurs. Om die reden geven we voor u graag een op maat gemaakte prijs. Door het inplannen van een vrijblijvende telefonische afspraak helpen we u verder en u ontvangt daarna een aanbieding door middel van een scherpe offerte.

Kopen elektrische haard Kalfire E-one

Kalfire E-one in de showroom bekijken?

Welkom!

In onze showroom in Apeldoorn en Rijssen staat de Kalfire E-one. Wilt u eerst inspiratie opdoen en de haarden in de showroom bekijken? U bent van harte welkom! We raden u aan om van tevoren een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat een van onze adviseurs direct beschikbaar is.

Maak kennis met Haardenexpert en neem direct contact op via 055-8200222.