Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Ignite XL 74" Linear

Elektrische Haard
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
 • Dimplex IgniteXL 74" Linear
-27%

Adviesprijs € 1.476

Aanbiedingsprijs € 1.075

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
 • Beste prijs garantie
 • Gratis bezorging
 • 14 dagen bedenktijd
 • Officiële Dimplex dealer
 • 2 jaar garantie
 • Veilig bestellen en betalen
 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

 •    Beste keus volgens Haardenexpert Rob Pijffers

  De ambiance, gezelligheid en het gemak die een elektrische haard met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Maar voordat u een haard aanschaft, wilt u graag de juiste informatie en een gedegen advies. Wat zijn de mogelijkheden en de voor- en nadelen van een elektrische haard? Bij Haardenexpert denken we met u mee en zoeken wij graag met u naar de haard die het beste bij uw wensen en smaak aansluit.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

Omschrijving Dimplex Ignite XL 74" Linear

Het voordeel van elektrisch

Een haard in uw woning is leuk, maar kan redelijk wat werk geven. Tenzij u kiest voor elektrisch, toch wel de meest gebruiksvriendelijke haardsoort die er is.Om te kunnen genieten van de sfeer van een elektrische haard, hoeft u normaliter alleen de stekker in het stopcontact te steken. In dit geval betreft het een inbouwhaard, welke dus ook ingebouwd dient te worden. Toch is dit een kleine en relatief goedkope klus in vergelijking met het plaatsen van een houtkachel of een gashaard, omdat een elektrische haard niet hoeft te worden voorzien van een rookkanaal. Als de haard eenmaal ingebouwd is, heeft u er vrijwel geen omkijken naar. Er is namelijk een constante toevoer van brandstof en omdat een elektrische haard vrijwel altijd wordt geleverd met afstandsbediening hoeft u niet eens uit uw luie stoel te komen om de haard aan- of uit te schakelen.

Dimplex is wereldwijd de grootste leverancier van elektrische haarden. Ze hebben een ruim assortiment die bestaat uit inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande haarden. Zo is er voor ieder wat wils. Wellicht is de Dimplex Ignite XL 74" wat voor u.

Een strakke brede haard

De Dimplex Ignite XL 74" Linear is een prachtige elektrische inbouwhaard. Met zijn breedte van maar liefst 194,1 centimeter is hij een echte eyecatcher in uw woning! De haard is strak uitgevoerd en is voorzien van een acrtylic ice vuurbed. Deze is in maar liefst zes verschillende kleuren in te stellen. Zo is er bij elke stemming wel een kleur. De haard is voorzien van LED verlichting. Deze LED lampen hebben dezelfde lichtintensiteit als gewone peertjes, maar gebruiken een fractie van de energie. 

Warmte-element

De Dimplex Ignite XL 74" beschikt over een warmte-element met een maximaal wattage van 1800. Het verwarmingselement heeft een ComfortSaver-optie. Uiteraard kunt u ook gewoon van de 'vlammen' genieten zonder het warmte-element in te schakelen. 

Vuurbeeld door OptiFlame techniek

Het vuurbeeld van de Dimplex Ignite XL 74" wordt gecreëerd door de OptiFlame techniek. Bij deze techniek worden er spiegeltjes op een roterende as geplaatst. Vervolgens wordt er met LED verlichting op de spiegeltjes geschenen waardoor het licht weerkaatst. Hierdoor ontstaat er een spelend vuurbeeld waarbij het lijkt of er vonken wegspringen. Hoe meer spiegels er op de roterende as worden geplaatst, hoe speelser het vuurbeeld.

Afmeting Dimplex Ignite XL 74"

De Dimplex IgniteXL 74" is een van de breedste elektrische haarden in het assortiment van Dimplex. Hij heeft namelijk een afmeting van 194,1 centimeter breed, 41,9 centimeter hoog en slechts 14,7 centimeter diep.

Alternatief?

Bent u op zoek naar een voordeliger alternatief?

De Prism 74 is de basisversie van de Dimplex Ignite 74. Wilt u weten waar precies het verschil in zit? Neem dan gerust contact op!

Vindt u de Dimplex Ignite XL 74" een mooie haard, maar is hij eigenlijk net wat te groot? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de Dimplex IgniteXL 50". Dit is een zeer vergelijkbare haard, maar dan een tandje kleiner.

Specificaties

Productnaam Dimplex Ignite XL 74" Linear
Categorie Elektrische haarden, Sfeerhaard
Haard soort Elektrisch
Brandstof Elektriciteit
Model Inbouw, Wandhaard
Merk Dimplex
Systeem LED-haard, Opti-Flame, Ignite
Verwarmingselement aanwezig Ja
Houtset Ja/optioneel
Met ruit Ja
Breedte ruit 160 cm en breder
Branderdecoratie Kiezels
Afstandsbediening Ja
Breedte cm 194.1 cm
Hoogte cm 41.9 cm
Diepte cm 14.7 cm
Kleur Zwart
Garantie 24 maanden

Levering

Deze haard wordt rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden. Hierdoor heeft u de haard normaliter de volgende dag in huis wanneer u de haard op werkdagen voor 12:00uur heeft besteld, mits de haard op voorraad is. Uitzondering hierop is de vrijdag. Wanneer u dan besteld voor 12:00uur, heeft u hem normaliter op maandag in huis. Voor de levering van de elektrische haarden geldt dat ze tot aan de deur worden geleverd. De avond voor levering ontvangt u een email met een link waarin de geplande aankomsttijd staat vermeld. Op de dag van levering ontvangt u rond 07:00uur nogmaals de verwachte levertijd in een sms.
×

Elders goedkoper

Heeft u dit artikel elders goedkoper gezien?
Vul dan onderstaand formulier in dan doen wij z.s.m.
een concurrerend aanbod!

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer