Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Ignite 50 + Driftwood houtset

Elektrische Haard
  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  •    Beste keus volgens Haardenexpert Rob Pijffers

    De ambiance, gezelligheid en het gemak die een elektrische haard met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Maar voordat u een haard aanschaft, wilt u graag de juiste informatie en een gedegen advies. Wat zijn de mogelijkheden en de voor- en nadelen van een elektrische haard? Bij Haardenexpert denken we met u mee en zoeken wij graag met u naar de haard die het beste bij uw wensen en smaak aansluit.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

Omschrijving Dimplex Ignite 50 + Driftwood houtset

Kies nu voor een van de mooiste inbouw elektrisches haarden van Dimplex, de Dimplex Ignite 50 incl. Driftwood Riverrock houtset. Met zijn breedte van maar liefst 130,6 centimeter vormt hij, zonder enige uitzondering, de eyecatcher in uw woonkamer. Deze inbouwhaard is strak uitgevoerd en voorzien van een acrtylic ice vuurbed. Dit vuurbed is maar liefst in zes verschillende kleuren in te stellen. Zo is er bij elke stemming wel een kleur. De haard is voorzien van LED verlichting. Deze LED lampen hebben dezelfde lichtintensiteit als gewone peertjes, maar gebruiken een fractie van de energie. 

En daarom kiest u voor deze mooie Dimplex Ignite 50 incl. Driftwood Riverrock:

- Bijzondere mooi panoramisch zicht op de vlammen (vanuit iedere hoek)
- Een prachtig versierd vuurbed met reflecterende acrylstenen
- Warmteboostfunctie waar mee u uw woning kunt verwarmen
- Digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling
- ComfortSaver-verwarmingsmodule met eco modus (voor lager energieverbruik)
- Deze haard wordt geleverd incl. Driftwood Riverrock houtset

Wilt u meer informatie over de Dimplex Ignite 50 met Driftwood Riverrock houtset?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen over de Ignite 50 met Driftwood Riverrock houtset.

Beste prijs voor de Dimplex Ignite 50 + Driftwood houtset?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Dimplex Ignite 50 + Driftwood houtset
Categorie Elektrische haarden, Sfeerhaard
Haard soort Elektrisch
Model Inbouw
Merk Dimplex
Systeem LED-haard, Opti-Flame, Ignite
Verwarmingselement aanwezig Ja
Houtset Ja/optioneel
Met ruit Ja
Breedte ruit 120 cm tot 140 cm

€ 0

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

1 x Dimplex Ignite XL 50" Linear   +€ 840
1 x Dimplex Driftwood houtset 50"   +€ 109

* Vereiste velden

Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 1248

Aanbiedingsprijs
€ 0
Dit product bestaat uit twee artikelen
Niet op voorraad. Mail naar info@haardenexpert.nl voor de verwachte levertijd.
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie