• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Kalfire E-one 130

Kalfire E-one 130

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een elektrische haard met een glasmaat van 130 cm én een realistisch vlambeeld? Dan is de Kalfire E-one 130 de haard die u zoekt! Deze innovatieve haard combineert haar stijlvolle design met geavanceerde technologie. Geniet met 1 druk op de knop van een gezellig haardvuur! Er zijn verschillende modellen van de Kalfire E-one 130. Op deze pagina leest u daar meer over. Ook vertellen we u meer over de voordelen van de Kalfire E-one haarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Serie: E-one

Merk: Kalfire

Serietype: 130

per pagina
Sorteer op

Voordelen Kalfire E-one 130 sfeerhaard

Wanneer kiest u voor deze haard?

De voordelen op een rij

De Kalfire E-One 130 serie is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige elektrische haard met een glasafmeting van 130 cm breed. Deze haard is ideaal voor:

Kleine appartementen én ruime woningen Dankzij het compacte ontwerp van de Kalfire E-One 130 kunnen deze haarden gemakkelijk worden geïnstalleerd in kleinere woonruimtes. U kunt dan het beste kiezen voor de haard met een front vuurzicht in combinatie met een tv-meubel. Zo kiest u tegelijkertijd voor functionaliteit en stijl. Maar de Kalfire E-One 130 zijn ook echte eyecatchers wanneer u een grotere ruimte hebt. In dat geval is een brede haard een mooie keuze.
Milieubewuste consumenten De Kalfire E-One 130 maakt gebruik van elektriciteit als energiebron. Dit betekent dat er geen uitstoot van schadelijke gassen is. Deze haarden zijn daarom een milieuvriendelijke optie voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. Ook is het energieverbruik met ongeveer 100 Watt erg laag.
Liefhebbers van gemak Met de Kalfire E-One 130 kunt u met één druk op de knop genieten van de sfeer en warmte van een open haard, maar dan zonder het gedoe van houtblokken of dat er een rookkanaal of gasaansluiting nodig is. Het bedienen en het onderhoud van de haard is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
Heerlijke warmte Optioneel kunt u de de Kalfire E-One 130 voorzien van de Atmos Heating verwarmingsmodule.

Kalfire E-one 130 elektrische haarden kopen

Diverse modellen Kalfire E-one 130

De voordelen op een rij

De Kalfire E-one 130 is verkrijgbaar in diverse modellen, elk met hun eigen unieke kenmerken. Met een strak ontwerp en hoogwaardige afwerking past deze elektrische haard perfect in moderne interieurs. Er is altijd een model wat in uw interieur past!

Kalfire E-one 130F - perfect om in te bouwen

Wilt u de haard inbouwen in een vlakke wand? Of in een schouw? Dan is de Kalfire E-one 130F met een front vuurzicht de perfecte optie. U kunt deze haard volledig afstemmen op uw persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld door het zelf instellen van de intensiteit en hoogte van de vlammen en het geluid. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een verwarmingselement, de optionele Atmos Heating. Hierdoor geniet u naast sfeer ook van bijverwarming.

Kalfire E-one 130S - driezijdig vuurzicht

Bent u op zoek naar een elektrische haard van Kalfire met een driezijdig vuurzicht? Dan is de Kalfire E-one 130S geschikt. Dit model is ideaal als doorkijkhaard en zeker een goede optie als u een haard wilt combineren met een cinewall. Ook deze haard is volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen en is verkrijgbaar met een verwarmingselement.

Kalfire E-one 130C - hoekmodel

De Kalfire E-one 130C is een hoekmodel. waardoor u kiest voor een elektrische haard met zicht op de voorkant van de haard en aan één zijkant. U kunt hierbij zelf kiezen of het glas links of rechts wordt geplaatst. Uiteraard is deze haard ook voorzien van de moderne technologie en diverse opties om het vuurbeeld af te stemmen op uw voorkeur. Tot slot is het bij deze uitvoering ook optioneel om te kiezen voor een verwarmingselement.

Kalfire E-one 130 elektrische haard hologram

Kalfire haarden: altijd veilig en een realistisch vuurbeeld

Met excellente hologram techniek

Welke haard u ook kiest: alle elektrische haarden van Kalfire staan bekend om hun veiligheid en holografische technologie.

Zo is de haard veilig voor kinderen en voor huisdieren, omdat er geen directe warmte wordt afgegeven. Door de holografische technologie wordt er op de houtstammen een realistisch 3D-vuurbeeld geprojecteerd. Hierdoor is de vuurbeleving optimaal, in en rondom deze prachtige haard.

Prijs Kalfire E-one 130 elektrische haard

Wat is de prijs van de Kalfire E-one 130?

Ontvang de beste prijs

De prijs van de Kalfire E-one 130 is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het specifieke model dat u kiest en of u de haard wil combineren met een haardmeubel.

Om een nauwkeurige prijsopgave voor u te berekenen, nemen we graag eerst uw wensen en vereisten door. Dit doen we  tijdens een telefonische afspraak. U kunt dit zelf inplannen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Na afloop van het gesprek ontvangt u een offerte op maat. U bent uiteraard ook van harte welkom in de showroom!

Nog vragen over de Kalfire E-one 130?

Heeft u nog vragen over de Kalfire E-one 130? Neem gerust contact op met onze experts. Wilt u liever de haard eerst in de showroom bekijken? Maak dan een afspraak, zodat u zeker weet dat we al uw vragen kunnen beantwoorden.