• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Elektrische haard onder tv

Haard onder tv
€ 2.778

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Elektrische haard onder tv
 • Bezoek aan huis, ook in uw regio
 • Altijd de beste prijs van Nederland en België
 • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
 • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Elektrische haard onder tv

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling elektrische haard onder tv van 1,60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling?De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Een elektrische haard is zeer geschikt om in te bouwen onder een tv. Een gecombineerde opstelling van een elektrische haard onder tv zal dan ook echt wat toevoegen aan uw woning. En niet alleen sfeer, maar meer dan dat. Twijfelt u of de elektrische haard in uw situatie wel het meest geschikt is?

Een elektrische open haard onder tv inbouwen

Een van de belangrijkste kenmerken van een elektrische haard is de geringe inbouwdiepte. Dit maakt deze haard dan ook zo geschikt om in te bouwen in een voorzetwand onder de tv. De voorzetwand of haardombouw kan helemaal worden gemaakt zoals u het wenst. Heeft u een prachtige luxe afwerking met leer in gedachten of wilt u een gestucte of geschilderde ombouw? Of denkt u meer aan een prachtige tv wand met haard over de volledige breedte van de kamer? Alles is mogelijk.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Onze adviseurs helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

Afgestemd op uw wensen en voorkeuren

Haardenexpert levert prachtige, complete opstellingen die helemaal zijn afgestemd op uw wensen en voorkeuren. Van standaard opstellingen tot maatwerk. De moderne elektrische haarden die hiervoor worden gebruikt hebben allen een zeer realistisch vuurbeeld. Het vuurbeeld is bijna niet meer te onderscheiden van een houtkachel of gashaard.

Daarom kiest u voor een elektrische haard onder tv

Maar waarom zou u kiezen voor een elektrische haard onder tv en niet voor een gashaard? Haardenexpert zet de voordelen graag voor u op een rijtje:

 • Geen rookgasafvoerkanaal nodig, een stopcontact is voldoende;
 • Levensecht en realistisch vuurbeeld;
 • Veilig en geurvrij;
 • Bijverwarming, geen hoofdverwarming;
 • Geen warmte- en temperatuurontwikkeling.

Geen rookgasafvoerkanaal, stopcontact is voldoende

Bij het installeren van een elektrische open haard onder tv hoeft u geen rekening te houden met een rookgasafvoerkanaal. Aangezien de elektrische haard alleen maar stroom nodig heeft, is een stopcontact voldoende. De elektrische haard kan daardoor eigenlijk op iedere locatie worden geplaatst, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. 

Levensecht en realistisch vuurbeeld

Door een jarenlange doorontwikkeling hebben de hedendaagse elektrische haarden een vuurbeeld wat bijna niet meer te onderscheiden is van een houtvuur. Technische snufjes en innovaties hebben ervoor gezorgd dat de elektrische haard onder tv een goed alternatief is van een houtkachel of gashaard.

Veilig en geurvrij

De elektrische haard is de meest veilige haard die er is. Aangezien er geen echt vuur is kunt u, of uw kinderen, zich niet branden aan het hete vuur. Ook komen er, in tegenstelling tot het traditionele houtvuur, geen geuren vrij bij het stoken. Een elektrische haard is volkomen geurvrij.

Bijverwarming, geen hoofdverwarming

Een elektrische haard is zeer geschikt als bijverwarming voor de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Zo heeft u niet alleen plezier van de vlammen, maar kunt u ook genieten van de heerlijke warmte. Een elektrische haard zorgt voor net voldoende warmte om het lekker aangenaam te maken. Echter het verwarmen van de hele woonkamer behoort in de meeste gevalle niet tot de mogelijkheden. Wilt u de haard ook als hoofdverwarming gaan gebruiken? Dan is een elektrische haard niet de meest voor de hand liggende optie. In dat geval kiest u voor een gashaard onder tv.

Geen warmte- en temperatuurontwikkeling

Een elektrische haard onder de tv is niet geschikt als hoofdverwarming. En dat is een voordeel. Een televisie kan maar tot een bepaalde hoogte tegen hitte. Een elektrische haard onder tv produceert geen hitte en is daardoor bij uitstek de haard die onder een tv kan worden geplaatst. 

Een elektrische haard onder tv kopen bij Haardenexpert

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een luxe opstelling of neem contact op voor haardadvies. Wij luisteren graag naar uw wensen, om er samen iets moois van te maken.

Productspecificaties

Type haardElektrische haard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieBoven de haard
Interieurstijl meubelStrak/Modern
Kleur ombouwCremewit, Lichtbruin
MateriaalMDF
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)120x35cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)160x260x40cm
Extra optiesLED-spots, Terugvallende plint, Kasten, Lades, (Boeken)planken

Gerelateerde categorieën

Ons aanbod

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod elektrische haard onder de tv aan. In een handig overzicht vindt u zeven populaire voorbeeldopstellingen als foto-realistisch ontwerp in 3D. Zo ziet u direct hoe uw toekomstige haardopstelling eruit kan zien. 

Met strakke kolom Een gladde ombouw van vloer tot plafond. Verder zitten er geen verspringen, nissen of diepteverschillen in.
Met boekenplanken Hier kunt u accessoires plaatsen, die uw interieur karakter geeft, zoals een mooie vaas of plant.
Met kastruimte In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met opbergnissen Door praktische en functionele opbergnissen creeert u order en rust in een ruimte.
Met houtopslag Gebruik haardhout als decoratie voor extra gezelligheid en warmte in uw interieur.
Met soundbar-uitsparing Een perfecte integratie van de soundbar in het meubel, met uitsparing voor de luidspreker.
Met zwevend-plateau Door de haard te monteren op een zwevend plateau, ontstaat een modern en ruimtelijk effect.

Alles is handgemaakt, dus het kan precies zo worden zoals u dat wilt. Over de verschillende afmetingen, materialen, merken en designs adviseren wij graag.

Liever gas als brandstof voor uw haard? Kijk dan naar een gashaard onder tv.

Meeste gestelde vragen

Met antwoord van dé Expert

Onder een haardombouw verstaan wij een gladde ombouw om de haard, van vloer tot plafond. Hierin zitten geen verspringen, nissen of diepteverschillen.

Laten we beginnen bij de vraag: wat is een ombouw? Dit is een strakke kolom/koof die om de haard wordt gebouwd. Simpel, strak en tijdloos. Een ombouw kan op drie verschillende manieren worden opgeleverd: stucklaar, behangklaar en sausklaar.

Een opstelling met elektrische haard wordt standaard sausklaar opgeleverd. Een opstelling met gashaard of houtkachel wordt standaard stucklaar opgeleverd.

 1. Stucklaar
  Kiest u voor een stuckklaar afwerkingsniveau dan zijn de plaatmaterialen in het meubel niet naadloos met elkaar verbonden, maar ‘koud’ tegen elkaar aangezet. De platen worden dan rechttoe-rechtaan bevestigd met houten regelwerk. Het naadloze effect ontbreekt daarom ook.

 2. Behangklaar
  Behangklaar betekent dat de plaatmaterialen in het meubel naadloos met elkaar verbonden worden, omdat ze ‘in verstek’ gezaagd zijn. In verstek zagen wil zeggen dat 2 plaatmaterialen in een bepaalde hoek (bijv. 45 graden) worden gezaagd zodat ze exact op elkaar aansluiten. Zo ontstaat een naadloos geheel. Verder zijn gaten en kieren dicht geplamuurd. Zo heeft u een egaal eindresultaat waar u direct een behang op kunt aanbrengen.

 3. Sausklaar
  Bij een sausklaar meubel is de ondergrond zo glad mogelijk. Net als bij behangklaar worden de naden van het meubel ‘in verstek’ gezaagd. Dit zorgt voor een naadloos geheel. Verder wordt er een extra afwerklaag over het gehele meubel aangebracht voor een optimaal, egaal eindresultaat. Dit is meteen ook het verschil met behangklaar waarbij deze extra afwerklaag ontbreekt.

Dit is een 3D-interieurontwerp van uw droomopstelling. Het biedt u een unieke kans om het eindresultaat in zijn geheel te bewonderen door middel van een fotorealistische tekening. Denk aan het haardmeubel in combinatie met lichtinval door uw ramen, licht-schaduwwerking met uw meubilair en lampen, uw vloer- en wandkleuren en de lengte/breedte verhouding in de ruimte.

Bij onze manier van werken kunt u het volgende verwachten:

1. Persoonlijk: in een persoonlijk adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en ideeën.
2. Professioneel, we kijken of uw dromen ook technisch haalbaar zijn en geven passend advies.
3. Beeldend, we tekenen uw gewenste opstelling op schaal als schets of fotorealistisch.
4. Transparant, we zetten alles duidelijk op een rij in een vrijblijvende offerte.

Wij werken naar een eindresultaat waarbij u helemaal tevreden bent met wat u in huis haalt.

De woonwens van “een haard passend in mijn interieur” willen wij graag voor u waarmaken. Daarvoor vindt u in ons assortiment zowel losse haarden als haarden geïntegreerd in een mooi haardmeubel. Met keuze uit 1200+ type haarden valt er veel te kiezen. Onze kracht ligt in een persoonlijk, eerlijk en technisch goed advies. Wij van Haardenexpert laten uw interieur graag ‘vlammen’.

Van alles. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal van Decolegno met een look & feel zoals:

 • Houtlook
 • Steen of beton
 • Metallic
 • Stof & leer
 • Unikleuren

Andere materiaal afwerkingen waarvoor u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld eiken fineer, akoestische wandpanelen of natuursteen. Dit kan een lastige keuze zijn. Wilt u graag een haardadviseur hierover spreken? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Jazeker is dit mogelijk. In ons voorbeeld hebben wij gekozen voor de meest gevraagde maatvoering. Maar bij ons kunt u terecht voor maatwerk en daarom is het geen probleem als u graag andere afmetingen wenst. 

Vraag hiervoor om haardadvies van een expert. Uiteraard kunt u op elk moment online uw wensen kenbaar maken door een persoonlijk en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ja! U bent van harte welkom in een van onze twee luxe haardenshowrooms. U vindt ons in het Twentse Rijssen (Overijssel) en in het centraal gelegen Apeldoorn (Gelderland). Graag leiden wij u rond langs de verschillende opstellingen met de mooiste haarden en gaan met u om tafel voor een persoonlijk adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Offerte ontvangen voor een opstelling?

Jurrian helpt u graag

Het is te begrijpen dat u wilt weten wat er mogelijk is. Ik denk graag met u mee en zet de mogelijkheden op een rij.
Offerte aanvragen

Let hier op bij aanschaf van een haardopstelling

Afmeting van de ruimte

Afmeting van de ruimte

De ruimte bepaalt welk type meubel het meest geschikt is voor uw situatie.

Type brandstof

Type brandstof

Elke brandstof heeft zijn eigen voor- en nadelen, denk goed na over uw keuze.

De indeling

De indeling

De plek van de haard. Moet deze rechts, links of centraal geplaatst worden?

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

Tover uw opstelling om tot een pronkstuk met kasten, lades of nissen.

Voor welke look & feel gaat u?

Tijdloos, trendvolgend of gedurfd

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Handige opbergvakken

Handige opbergvakken

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Lades & klepkasten

Lades & klepkasten

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo gaan we te werk

We denken mee van inspiratie tot installatie en nemen daarmee al uw zorgen weg. Dit is onze aanpak:

Haardadvies We denken mee met uw wensen en de technische mogelijkheden.
3D tekening Met een 3D tekening ziet u de opstelling in uw huis.
Meubelmaker Onze ervaren meubelmaker bouwt uw maatwerk meubel.
Landelijke installatie Op een veilige manier installeert onze monteur uw haard.
Service Jarenlang zorgeloos genieten van de haard.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Elektrische haard onder tv Haard onder tv

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een elektrische haard onder tv. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding