Hero cover image

Flamelusion elektrische haard

Flamelusion

The Electric Fire

Als we het hebben over een elektrische haard met echt en realistisch vuur, dan bedoelen we ook echt realistisch. Vuur dat simpelweg op geen enkele manier is te onderscheiden van houtvuur. Of je het nu van een afstand bekijkt of van dichtbij. De elektrische haarden van Flamelusion voldoen echt overal aan: geluid van haardvuur, levensecht vlammenspel en behaaglijke warmte door de warmtemodule. Deze haard kan dus echt een houtkachel vervangen, niet alleen qua look en feel maar op elk gebied. Meer weten over deze prachtige elektrische haard? Lees snel verder.

Geweldige eyecatcher

Geweldige eyecatcher

Nu te zien in onze showroom

De Flamelusion elektrische haard overstijgt de grenzen van iedere traditionele houtkachel, gashaard of sfeerhaard. De Belgische ontwikkelaars, Bert Verplancke en Alexander de Wolf, hebben een haard op de markt gebracht die alle verwachtingen overtreft. 

Wat dacht u van een strakke en moderne vormgeving, regelbare vlammen en het knetterende geluid van brandend hout. Kortom de Flamelusion is de ultieme elektrische of virtuele open haard die alles mogelijk maakt.

Elektrische haard hologram

Zo werkt het

De elektrische haarden van Flamelusion maken gebruik van reflectiehologrammen. Wellicht een onbekende term, maar daarom leggen wij het graag aan u uit. In de haard ligt diagonaal een half doorzichtige spiegel, van voor naar achteren. Een laserstraal valt op deze spiegel die de helft van de hologramvlammen doorlaat en de helft reflecteert. Dit creeërt een levendig vuurbeeld. In combinatie met het ledhoutset, het knisperend geluid en de rookillusie lijkt het geheel een écht houtvuur.

Geen rookkanaal benodigd

Geen rookkanaal benodigd

Haal direct de sfeer in huis

Bij de Flamelusion haard is geen schoorsteenkanaal of onderhoud nodig. Deze elektrische haard plaatst u op de plek waar u het wenst. De haard is eenvoudig in te bouwen in een haardmeubel of prachtige wandopstelling. Zo haalt u niet alleen de sfeer van een haard in huis maar ook de praktische invulling van kast of meubel. Zelfs een exclusieve cinewall opstelling, waarbij u boven de haard een tv plaatst, is mogelijk.

Eenvoudig en compact

Overal te plaatsen

Een haard van Flamelusion is eenvoudig en zeer compact. De elektrische haard kan overal geplaatst worden. Technische issues of ingewikkelde constructies zijn niet van toepassing. De haard kan doordoor makkelijk worden in gebouwd in een nieuwe of bestaande haard- of kastenwand. Het is optioneel om de haard uit te voeren met een infrarood paneel voor bijverwarming.

Kies voor een Flamelusion elektrische haard

Strak ontwerp

Strak ontwerp

Brandend te zien in onze exclusieve showroom

Plug & play

Plug & play

Eenvoudige installatie, geen rookkanalen benodigd

Ultra realistische vlammen

Ultra realistische vlammen

Hét alternatief voor het traditionele houtvuur

Elke wandopstelling mogelijk

Elke wandopstelling mogelijk

Geschikt voor strakke ombouw of in een wandopstelling

Strak ontwerp

Verschillende toepassingen mogelijk

Het bijzonder strakke ontwerp van de Flamelusion elektrische haard is van uitzonderlijke topkwaliteit. Hiermee maakt u echt een design-statement in uw woonkamer, appartement, horecagelegenheid, conferentiezaal of luxe jacht.

Meer weten?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Uw gegevens*
Uw wensen en ideeën

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op