Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Dru Lugo 80/3

Gashaard
Adviesprijs € 3.860

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Een haard koopt u niet zomaar, u wilt het beste advies ontvangen voor de aanschaf. Daar ga ik of één van mijn collega’s voor zorgen! Laat uw telefoonnummer en e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. U ontvangt vervolgens een passend advies en de bijbehorende offerte voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gerben Blaauwendraad

  De ambiance en de gezelligheid die een haardvuur met zich meebrengt, wie wil dat nou niet? Maar voordat u een haard aanschaft, heeft u behoefte aan een goed advies. Wat zijn de mogelijkheden voor uw woning en met welke kosten moet u rekening houden. Bij Haardenexpert denken we met u mee en zoeken wij graag met u naar de mooiste haard voor uw woning.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Coen van der Craats

  Tijdens het zoeken van de perfecte haard spoken er genoeg vragen door uw hoofd. Mijn collega’s en ik staan voor u paraat om alles te beantwoorden. Van rookkanaal tot het ideale vermogen, door onze jarenlange kennis en passie ontvangt u het beste advies. Daarnaast geven wij inspirerend advies over waar u de haard het beste kunt plaatsen. Wij denken graag met u mee.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Gert-Jan Nijkamp

  Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving

Voorzien van Eco Wave

De Dru Lugo 80/3 is uitgerust met de nieuwste noviteit van DRU, de ECO wave brander. Deze brander zorgt ervoor dat het vermogen en het gasverbruik wordt gereduceert door middel van het moduleren van het vlambeeld. Het moduleren houdt in dat de het vlambeeld al het ware 'schommelt'. U kunt dit vlambeeld regelen via uw tablet of smartphone, Er zijn al drie voorgeprogrammeerde standen. Namelijk de Luxe, Comfort, en de spaar stand. Er is ook nog de stand Custom, U kunt dan zelf het vlambeeld van de gashaard bepalen. U kunt dan precies zien wat u aan gas bespaart ten opzichte van de vol stand. Zo kun je met het ECO Wave Systeem tot 50% besparen op uw gasverbruik. Het vermogen van de Dru Lugo 80/3 ligt tussen de 7 en 8kW. De  Wifi module voor uw tablet of smartphone wordt niet standaard meegeleverd.

Gesloten verbrandingssysteem

De Dru Lugo 80/3 heeft een gesloten verbrandingssysteem. Dat houdt in dat het de zuurstof van buiten haalt en niet van uit de kamer waarin de gaskachel staat. Dit gaat via een Concentrische afvoer pijp. Dat is een pijp waarin twee pijpen om elkaar zijn geschoven. Door de binnenste pijpen gaan de afvoer gassen en door de buitenste pijp gaat de verse lucht toevoer naar de gashaard toe.

Verschillende varianten

De Lugo is een stevige, stabiele haard en bevat strakke afwerklijsten zonder naden. Door het onderste gedeelte van de afwerkrand te laten zakken (maximaal 3,2 cm), kan het plateau tot strak aan de ruit worden afgewerkt. De Dru Lugo is ook nog beschikbaar in meerdere varianten, namelijk de Dru Lugo 70/3 de Dru Lugo 70/2 en de Dru Lugo 80/2. Klik hier voor meer informatie over de Dru Lugo serie.

 

Wilt u vrijblijvend advies of meer informatie over de Dru Lugo gashaarden, neem dan contact met ons op of klik dan hier. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Apeldoorn!!

Beste prijs voor de Dru Lugo 80/3 ?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Dru Lugo 80/3
Categorie Gashaarden, Dru
Merk Dru
Model Inbouw
Vuurzicht 3-zijdig
Brandstof Aardgas, Propaan
Maattekening Bekijk online maattekening
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.860

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang binnen 2 werkdagen
een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie