Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Lugo 70/3 Module

Gashaard
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.905

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Dru Lugo 70/3 Module

Driezijdige gashaard Dru Lugo 70/3 Module RCH

De Dru Lugo 70/3 Module RCH is een driezijdige gashaard uit de Dru Lugo serie. Met deze driezijdige gashaard heeft u van alle zijden een fantastisch zicht op het vlammenspel. En dat wilt u toch ook? Dgaskachel biedt aan drie zijden zicht op het vlambeeld. De Lugo is een een stevige, stabiele gashaard en bevat strakke afwerklijsten zonder naden. Door het onderste gedeelte van de afwerkrand te laten zakken (maximaal 3,2 cm), kan het plateau tot strak aan de ruit worden afgewerkt.

De Dru Lugo is ook nog beschikbaar in meerdere varianten, namelijk de Dru Lugo 80/3 de Dru Lugo 70/2 en de Dru Lugo 80/2.

Module systeem van Dru Lugo 70/3

Deze Dru Lugo 70/3 Module RCH wijkt af van de normale Dru Lugo 70/3. Het verschil zit hem in het modulesysteem. Met dit systeem kunt u deze gashaard op verschillende manieren afwerken/bekleden. 

De Dru Lugo 70/3 is uitgerust met de nieuwste noviteit van DRU, de ECO wave brander. Deze brander zorgt ervoor dat het vermogen en het gasverbruik wordt gereduceert door middel van het moduleren van het vlambeeld. Het moduleren houdt in dat de het vlambeeld al het ware 'schommelt'. We hebben hiernaast bij video’s een prachtig filmpje staan over de Eco Wave van Dru. Dat filmpje legt u kort en krachtig uit wat de Eco Wave precies inhoudt. Het moduleren kan via uw ipad. Deze module wordt er niet standaard bij geleverd.

Gemakkelijke bediening

Het toestel wordt geleverd met een afstandsbediening. Voor dat u de afstandsbediening kunt gebruiken dient u een communicatiecode in te vullen tussen de afstandsbediening en de ontvanger. Zodra u dat heeft gedaan kunt u met de afstandsbediening of met het klok programma de haard bedienen. De temperatuur en de vlamhoogte kunnen handmatig geregeld worden. Het klok programma regelt uitsluitend de temperatuur.

De specificaties

Bij de Dru Lugo 70/3 staat de 3 voor driezijdig. Het is dus een driezijdige gashaard. Het is een inbouw model met een houtset als decoratie. De rookgasaansluiting is Ø150/100mm. Deze haard heeft een elektronische ontsteking op de hoofdvlam en de haard heeft geen waakvlam. Het gewicht van de haard is ongeveer 84Kg. Het is een prachtige haard om te zien, en de haard heeft een vermogen van rond de 7-8,5kW.

Wilt u meer modellen zien van de Dru Lugo serie klik dan hier, neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom te Rijssen.

Zoekt u meer informatie over de Dru Lugo gashaard serie klik dan hier. Of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Beste prijs voor de Dru Lugo 70/3 Module?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Dru Lugo 70/3 Module
Categorie Gashaarden, Dru, Propaangas
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Vrijstaand
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 100/150mm
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet, Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Maattekening Bekijk online maattekening
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 4.905

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Energielabel
Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie