• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Dru Inspiration
shop

Exclusief partner Dru

Exclusief partner Dru

Onze showroom is een Dru Inspiration Shop

Welkom bij de DRU Inspiration Shop van de Haardenexpert in Rijssen. Zorgvuldig geselecteerde aantal dealers mogen het predikaat 'DRU Inspiration Shop' dragen. Onze Inspiration Shop is een ware belevingswinkel waar u een groot assortiment aan gashaarden en houtkachels van DRU en de daar aan gelinieerde merken vindt. Denk hierbij aan de prachtige haarden van de merken DRU, Global Fires, Dovre en Spartherm. Zo treft u bij ons, als enige in Nederland, de complete DRU Maestro serie brandend aan in de showroom. Tevens staan er een groot aantal modellen uit de DRU Metro serie opgesteld. Op het gebied van hout inbouwhaarden hebben wij voor u een groot aantal Spartherm haarden in onze luxe showroom staan.

Binnen de sfeervolle opstelling van de DRU Inspiration Shop vindt u geweldige DRU tunnelhaarden, driezijdige haarden, fronthaarden, brede en smalle haarden en haarden met een schouw. Voor ieder interieur en verwarmingsbehoefte heeft Haardenexpert de perfecte DRU haard voor u. Maak een rondleiding in deze inspiratievolle winkel en bekijk met eigen ogen hoe uw favoriete gashaard brandt. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werking van de haard? Of bent u zeer benieuwd welke gashaard geschikt is voor uw woonsituatie? De bekwame adviseurs van Haardenexpert voorzien u graag van een deskundig advies.

Naar de gashaarden van Dru

Vier redenen om de DRU Inspiration Shop van Haardenexpert te bezoeken

Alles onder één dak

Alles onder één dak

Bij ons kunt u terecht voor de gashaarden, houtkachels en elektrische haarden van Dru

Inspiratie en beleving

Inspiratie en beleving

Kom langs om te genieten van de sfeer en brandende haarden

Deskundig advies

Deskundig advies

Onze haardenexpert voorziet u graag van advies en eventueel een 3D-ontwerp van de haardopstelling

Landelijke installatie

Landelijke installatie

Onze vakkundige monteurs installeren uw haard en verlenen een hoog serviceniveau

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Door Dru als Dru Inspiration shop

Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt u deskundig begeleidt bij het uitzoeken en installeren van uw DRU gashaard. U wordt onder andere geadviseerd over het ideale vermogen, de afmetingen, de diverse modellen en het vuurzicht. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunt u rekenen op een professionele aanpak. Het merk DRU is namelijk sinds de oprichting van Haardenexpert onderdeel van het hoogwaardige assortiment. Naast de expertise van onze adviseurs stellen wij ook hoge eisen aan onze installateurs. Het is natuurlijk van belang dat de gashaard op de juiste manier wordt geplaatst. Aangezien het installeren van de gashaarden tegenwoordig een stuk gemakkelijker gaat, is een intensieve verbouwing vaak overbodig.Om u een optimaal beeld te scheppen hoe de DRU haard in uw woning eruit ziet, wordt er een deskundig 3D-ontwerp gemaakt. Zodoende kunnen onze experts bepalen of uw gekozen haard te groot of te klein is voor de gewenste locatie. Het ontwerp is geheel vrijblijvend, wat betekent dat er geen kosten aan verbonden zijn. Door een grondig ontwerp en het professionele advies is het maken van een besluit een gemakkelijke onderneming.

Tenslotte heeft Haardenexpert nog een prachtig voordeel als u een DRU haard aanschaft bij de DRU Inspiration Shop. Standaard ontvangt u twee jaar garantie op uw gashaard van DRU. Wanneer u de haard in de DRU shop bestelt, krijgt u drie jaar extra garantie op onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van jarenlange ondersteuning bij mogelijke defecten. Kom daarom direct langs in de luxe showroom om uw droomhaard te realiseren.

Waarom is een DRU gashaard een aanwinst voor uw woonsituatie? Om deze vraag te beantwoorden, bekijkt u hieronder alle voordelen:

  • Bespaar tot wel 50% op uw gasverbruik met het innoverende Eco-Wave systeem.
  • Dankzij de gebruiksvriendelijke afstandsbediening is de gashaard optimaal te regelen.
  • DRU gashaarden zijn is het bezit van een aanzienlijk rendement, zodat u milieuvriendelijk en energiezuinig stookt.
  • Binnen de haard wordt er een levensecht en prachtig vuurbeeld getoond, wat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur.
  • U heeft geen last van assen, waardoor de kachelruit schoon blijft.
  • Een DRU gashaard heeft relatief weinig onderhoud nodig.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom om het gehele assortiment, onder het genot van een kopje koffie, te bewonderen. Benieuwd naar wat de DRU Inspiration Shop u te bieden heeft? Lees dan verder en laat u inspireren door de prachtige foto's.

Ik wil een afspraak maken

Vrijblijvend advies van adviseur

Kom ideeën opdoen in onze showroom

Zoals eerder gezegd staan er diverse modellen in de showroom opgesteld. Op de voorgaande foto zag u twee prachtige gashaarden van het merk DRU, namelijk een driezijdige haard en een tunnelhaard. Aan de linkerkant aanschouwt u de prachtige DRU Scenic 80. Dit is een driezijdige haard met hoge en brede ruiten. Door de strakke inbouw en vormgeving heeft het model een ruimtelijk effect gekregen. Het glas is optimaal in het zicht en de lijsten zijn fraai afgewerkt, zodat u ongehinderd van het vlammenspel geniet. De DRU Scenic 80 is ideaal te combineren met maatwerk haardplateau van natuursteen of MDF. Op de foto ziet u een fraai plateau van MDF, waardoor het vuurbeeld hoger wordt getoond. Desgewenst is het plateau te voorzien van functionele lades of klepkasten, zodat u diverse spullen kunt opbergen. De rechterkant van de foto heeft plaats genomen voor de buitengewone tunnelhaard, de DRU Metro 100XT Tunnel. Dit is een brede doorkijkhaard die als geschikt is als ruimteverdeler. Zo kunt u de woonkamer en eetkamer op een verbluffende wijze van elkaar scheiden.

De rechterfoto is bij de vorige fotocollage al bondig toegelicht. Het betreft de DRU Scenic 80, maar dan vanuit een ander perspectief. Op de linkerfoto ziet u een fraaie driezijdige haard, de DRU Maestro 80/3. Deze gashaard is voorzien van een zwevend plateau en een innoverende brander. In combinatie met een realistisch en robuuste houtstammen set wordt er een sensationeel vlammenspel getoond. Het vuurzicht bekijkt u door de 55cm hoge ruit. Door de strakke inbouw vormt de gashaard één geheel met de wand. Dit toestel is in staat om een krachtig maximaal vermogen van 9,6kW op te wekken. Heeft u meer interesse in een fronthaard? Dan bekijkt u de onderstaande foto’s waar twee fantastische modellen u aandacht trekken.

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Haardenexpert exclusief geselecteerd

Door Dru als Dru Inspiration shop

Tot slot staan er twee prachtige fronthaarden in de sfeervolle DRU Inspiration Shop. Deze fraaie gashaarden staan hierboven weergegeven. Op de rechterfoto ziet u een brede, rechthoekige haard met een omgebouwde schouw. Dit model, de DRU Centro 100, combineert een klassieke vormgeving met een vleugje modern. Met ouderwetse accessoires als een klok en een kaarsenhouder is dit toestel een blikvanger in de showroom. Gaat u toch liever voor een moderne gashaarden met een brede vuurzicht. Dan is de DRU Metro 150XT de beste keus voor u. Deze fronthaard staat fraai weergegeven op de linkerfoto. Dit is één van de breedste gashaarden (150cm) in het assortiment van DRU. Een brede gashaard betekent ook een breed vuurbeeld. Door de bijzondere brander wordt het vlammenspel zigzaggend verdeeld over de gehele breedte. Om u een beter beeld te geven hoe dit vuurzicht eruit ziet, bekijkt u de onderste afbeelding. Hier is duidelijk te zien dat de gashaard voorzien is van een houtstammen set. Daarnaast wekt de DRU Metro 150XT prachtige vlammen op die niet te onderscheiden zijn van echt houtvuur. Deze afbeelding kunt u als voorbeeld nemen voor alle andere modellen. Iedere DRU gashaard creëert een levensecht en verbluffend vuurbeeld. Ziet u al één van deze prachtige haarden in uw woning staan? Maak nu een afspraak met één van onze deskundige Haardenexperts.
Maak nu een afspraak

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op