Dru Excellence 70

Adviesprijs:
€ 3.410,00
Aanbieding
  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

De Dru Excellence 70 is een gashaard met een hoog vermogen en een goed redement. Hierdoor kan deze gaskachel uw ruimte gemakkelijk verwarmen

×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

  • Beste prijs garantie
  • Installatie in heel Nederland
  • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Model
Inbouw
Afmetingen
Middel
Stijl
Tijdloos
Vuurzicht
Front
Brandstof
Gas
Branderdecoratie
Houtset
Vermogen
7.3kW
Afstandsbediening
Ja
Achterwand
Vlak
Bovenaansluiting
Ja
Achteraansluiting
Nee
Diameter rookgasafvoer mm
100/150

Dru Excellence 70 - Gashaard

Met de Excellence 70 gashaard zet Dru een compleet nieuwe, unieke gashaard op de markt. Sinds kort kunnen de Dru Excellence 60 en de Dru Excellence 70 ook uit worden gerust met een speciaal 'Panoramic' frame. De zijkanten van de haard worden dan voorzien van panelen (bijv. natuursteen) voor een optimale afstemming op uw interieur.

Dru Excellence 70 Gashaard - Eco Wave Systeem

De nieuwe ECO wave brander van DRU zorgt ervoor dat de Dru Excellence 70 een behoorlijk formaat kan hebben en toch een laag vermogen en gasverbruik. De elektronische besturing laat het vlambeeld op een door u ingestelde snelheid 'schommelen'. De Dru Eco Wave App is te downloaden met standaard drie standen er op. Namelijk de Luxe, Comfort, en de spaar stand. Ook is er de Custom stand beschikbaar gesteld. Daarmee kunt u zelf u vlammenbeeld bepalen. U kunt ook kijken hoeveel gas u bespaart ten opzichte van de vol stand. Dit kan zelfs oplopen tot de 50%! Dat betekent dat u de helft van uw gasverbruik kunt besparen.

Dru Excellence 70 Gaskachel - Dual Burner

Deze gaskachel is voorzien van een Dual burner. Dit systeem zorgt ervoor dat u de brander kan schakelen in twee gedeeltes. Dit verlaagd het rendement, maar u houd een hoog vuurbeeld. Hierbij komt ook nog eens dat het glasraam vrijwel onzichtbaar is weggewerkt. Hierdoor wekt men de illusie van een open gasvuur. Dit alles zorgt ervoor dat u altijd kunt genieten van het mooiste vuurbeeld.

Dru Excellence 70 - Opties

De Dru Exellence 70 heeft een aantal opties. Zo kunt u, uw eigen interieur kiezen. Haardenexpert biedt u de volgende mogelijkheden aan: Steen naturel of Leisteen. Standaard word de Dru Excellence 70 geleverd met zwart glad.

Bij de branddecoratie kunt u kiezen uit: een Houtset standaard of een Houtset berkenhout

De Dru Excellence 70 staat ook brandend opgesteld is onze showroom. Dus kom zeker een keer langs! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!!

Voor een model kleiner klik hier

Nu 5 jaar garantie mogelijk op deze haard bij Haardenexpert! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.  

Er zijn geen videos beschikbaar.