Drooff Livera 2M

Houtkachels

Adviesprijs

€ 3.965
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Drooff? De Drooff Livera 2M is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Drooff Livera 2M

De Drooff Livera 2M is een bijzondere houtkachel met aan twee zijden glas. Door het kaderloze hoekglas geniet u optimaal van het knetterende vuurbeeld. Deze haard heeft een langwerpig en kubusvormig formaat. Hierdoor is de Drooff Livera 2M perfect in de hoek van uw woonruimte te plaatsen. Standaard wordt dit toestel aangeleverd in een prachtige zwarte lakwerk. Om een nieuwe brandstof (hout of houtskoolbriketten) in de haard te plaatsen, opent u handmatig de deur met de praktische greep. Deze handgreep kunt u zowel links als rechts laten uitvoeren.

Open verbrandingssysteem

Daarnaast is de tweezijdige deur voorzien van een automatisch sluitingsmechanisme. Het enige wat u hoeft te doen, is de haarddeur loslaten. Met de gebruiksvriendelijke bediening regelt u de primaire en secundaire luchttoevoer. Zo is het vermogen van de verleidende vlammen zeer eenvoudig aan te passen. De Drooff Livera 2M wekt een vermogen tussen de 4 en 8 kW op. Daarnaast heeft het model een hoog rendement van maar liefst 85%. Standaard is de houthaard in het bezit van een open verbrandingssysteem. Dit betekent dat de zuurstof, voor de verbranding, uit uw woonkamer wordt getrokken. Tegen een meerprijs kiest u voor het gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de verse lucht vanuit een externe ruimte gehaald en niet uit de woonruimte.

Houtrek en zitbank Droof Livera 2M

Tegen een meerprijs is deze Droof Livera 2M uit te breiden met een zitbank of (open/gesloten) houtrek. Hiermee krijgt de kachel nog meer 'glans'  en kunt u deze helemaal matchen met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Met deze toevoegingen wordt de Livera een 'echt' compleem meubelstuk in iedere ruimte.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een haard van Drooff? Op de website van Haardenexpert bekijkt u verschillende Drooff houthaarden. Voor ondersteuning bij uw beslissing kunt u contact opnemen met onze deskundige adviseurs.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkDrooff
ModelVrijstaand
Minimale vermogen3,0 kW
Maximale vermogen6,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter150mm
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandChamotte
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Drooff Livera 2M Houtkachels

De Drooff Livera 2M is een vrijstaande houtkachel van het merk Drooff.

Ontvang aanbieding