Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Drenthe

Al de perfecte haard of kachel op het oog? En wilt u deze in Assen of Emmen laten plaatsen? Dat kan! Ons vakkundige installateursteam is landelijk werkzaam, dus ook in uw woonplaats. Haardenexpert realiseert de mooiste opstellingen door heel Drenthe.

Heeft uw zoektocht nog niks opgeleverd? En heeft u geen idee waar u moet beginnen? Schakel de hulp in van onze haardenadviseurs. Zij geven u graag een persoonlijk woonadvies. Neem telefonisch contact met ons op en stel al uw brandende vragen. Tijdens dit gesprek proberen we de perfecte haard te vinden. Hierbij houden we rekening met uw wooninterieur, veiligheid en budget.

Maar een luxeproduct als een haard koopt u niet zomaar. U wilt de gashaard of houtkachel in het ‘echt’ ervaren. Daarom is het aan te raden om onze showroom te bezoeken. Hier hebben wij verschillende haarden opgesteld in een gezellige setting. Tijdens uw bezoek kunt u al uw wensen voorleggen, onder het genot van een kopje koffie. En heeft u de droomhaard al tot in de puntjes voor ogen? Dan maken wij direct een 3D-tekening van de plaatsing.

Klik hieronder op de dichtstbijzijnde plaats bij jou in de buurt, of op jouw woonplaats, voor meer informatie.