• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dimplex Prism 74

Elektrische haarden

Adviesprijs haard

€ 1.319

Handig om te weten:

 • Landelijke installatie en levering
 • Altijd de beste prijs van Nederland en België
 • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
 • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Ontvang advies en prijsindicatie voor jouw situatie

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Dimplex Prism 74

Zoekt u echt iets bijzonders? Bent u op zoek naar een eyecatcher en conversatiestarter die uw woning of werkomgeving een geheel nieuwe impuls geeft? Graag stellen wij u voor aan de Dimplex Prism 74! Een prachtige en exclusieve elektrische inbouwhaard die gebruik maakt van de revolutionaire Optiflame techniek. Deze elektrische wandhaard biedt enorme mogelijkheden qua plaatsing en presentatie. Deze moderne sfeerhaard is een stijlvolle sfeerbrenger die niet zal misstaan in uw huis, kantoor, winkel of restaurant! Maak de Prism 74 compleet met het  Driftwood Riverrock 74" houtset. Dit houtset zorgt ervoor dat de haard nog echter overkomt.

Dimplex Optiflame, Elektrische vuur 2.0

De realistische vlamillusie van de Prism 74 wordt bereikt door Dimplex’s gepatenteerde Optiflame techniek. Deze revolutionaire techniek creëert een levensecht vlammenspel met behulp van doordacht geplaatste spiegeltjes op een draaiende as. Door de flakkerende lichtprojecties geeft de Optiflame techniek de Prism 74 zijn fascinerende optische illusie, een speels haardvuur in een meer dan bijzondere setting. Het gekleurde vlammenbed vormt samen met de “Ice Rocks” een stijlvol en origineel geheel. Verwonder u over de magische lichtreflecties die de “ijsschotsen” in “vuur en vlam” zetten, of geef uw eigen creativiteit de ruimte en personaliseer uw haard naar hartenlust. 

Ervaar de kracht van licht, vuur & vlam

De Dimplex Prism 74 kunt u door zijn platte design naadloos laten aansluiten op uw interieur. Door zijn opvallende ontwerp past hij bij zowel traditionele als moderne woonsituaties. Het multicolor LED-gloeibed geeft u de keus uit maar liefst 7 heldere kleuren licht. Met een simpele druk op de afstandsbediening kiest u de kleur die past bij uw stemming en bij de situatie  Elke kleur beschijnt het ijskristal met flakkerende lichtpulsen waarbij elke kleur uw haard een geheel nieuw karakter lijkt te geven. De ijskristallen weerkaatsen het doordachte LED licht en krijgen zo een bijna magische gloed. Laat u optische verwennen door de Dimplex Prism 74, een elektrische sfeerhaard die u en uw gasten zal blijven verwonderen! Een stijlelement dat uw woning of werkomgeving zal verrijken! 

Dimplex Prism 74, De sfeervolle LED haard met onbegrensde mogelijkheden

Bent u een liefhebber van een traditioneel vuurbeeld? Met een houtset in uw Prism 74 is de houtvuur illusie helemaal compleet! Wilt u een moderne robuuste look creëren? Gebruik dan witte of gekleurde kiezels voor een bijzondere uitstraling. Wilt u bepaalde spullen uitlichten die u dierbaar zijn? Of wilt u uw product op een stijlvolle en originele wijze presenteren? Het vuur van de Prism 74 is een optische illusie zonder warmte en daardoor volkomen veilig en kindvriendelijk. Bij het indelen van de haard staat dus niets meer uw creativiteit in de weg. De mogelijkheden worden slechts beperkt door de grenzen uw eigen creativiteit! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën!

Waarom elektrische haarden de wereld veroveren

Elektrische haarden zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Nog niet zo heel lang geleden werden elektrische haarden verguist door echte haardliefhebbers. Het “vuur” was overduidelijk niet echt en de vlammen opvallend kunstmatig. Maar de tijd heeft niet stil gestaan! Door innovatieve ideeën en verrassende technieken is de elektrische sfeerhaard van nu een waardige tegenhanger van de klassieke gas- en houthaard geworden. Moderne elektrische haarden zoals de Dimplex Prism 74 geven een levensechte haardbeleving. Levensechte vlammen, een realistische gloed, en zelfs regelbare warmteafgifte. De moderne elektrische haard heeft het allemaal! 

Voordelen van elektrisch vuur

Het is niet vreemd dat de elektrische sfeerhaard steeds meer liefhebbers weet te boeien. Het aantal voordelen dat een haard gedreven door elektriciteit biedt is namelijk erg groot! U hoeft geen rekening te houden met rookgassen dus u hoeft ook geen schoorsteen of andere afvoer te regelen. U verbrandt geen fossiele brandstoffen en bent dus erg milieubewust. Bij een elektrische haard bepaald u zelf of u het warmte element aanzet. Hierdoor kunt u ook in de zomermaanden genieten van het schouwspel van uw sfeerhaard.  Heeft u in de wintermaanden toch behoefte aan warmte, dan bepaald u met behulp van de ingebouwde thermostaat zelf de warmteafgifte. Het onopvallend geplaatste warmte element kan ingesteld worden op 1kW en 2kW waardoor u de warmteafgifte kunt beheersen. Iets wat in moderne goed geïsoleerde woningen zeker een meerwaarde is. Een elektrische haard kunt u dus plaatsen op de plaats waar u hem het liefste ziet. Als inbouwhaard of inzethaard, de Dimplex Prism 74 is veelzijdig inzetbaar. Alles wat de Dimplex Prism 74 van u moet vragen is een stopcontact!

De Dimplex Prism 74 is 180 cm breed, 49,3 cm hoog en 17,9 cm diep.

Liever wat smaller? De Dimplex Prism 50 is 128 cm breed.
Liever nog smaller? De Dimplex Prism 34 is  87 cm breed.

De Dimplex Prism 74 wordt compleet geleverd, inclusief: 

 • Dimplex Prism 74
 • Acryl “Ice Rock” interieur
 • Afstandsbediening + batterijen
 • Voedingskabel 150cm
 • Nederlandstalige handleiding
 • 2 jaar garantie met eigen servicedienst

Optioneel: De houtset Driftwood Riverrock 74" verandert uw Prism 74 in een klassiek en realistisch houtvuur!

Bestel de Dimplex Prism 74 nu direct, of bel voor meer informatie.

Laagste prijs – Snelste levertijden – Beste service - Al ruim 10 jaar uw haardenspecialist!

Productspecificaties

ModelInbouw, Vrijhangend
SysteemOpti-Flame
BranderdecoratieKiezels
MerkDimplex
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit160 cm en breder
AfstandsbedieningJa
Breedte cm188,3 cm
Hoogte cm49,4 cm
Diepte cm17,9 cm
KleurZwart
Garantie24 maanden
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dimplex Prism 74 Elektrische haarden

De Dimplex Prism 74 is een bijzondere inbouw elektrische haard met een fraai en sfeervol vlammenspel.
Ontvang aanbieding