Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Cheriton

Elektrische Haard

Adviesprijs € 337

Aanbiedingsprijs € 294

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

 • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

  Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Dimplex Cheriton

LET OP: Niet meer leverbaar!

Gemak van elektrisch

Kiest u voor elektrisch? Dan kiest u voor gemak. Met alleen de taak om de stekker in het stopcontact te steken en de haard aan te zetten middels een knop op de haard of de standaard bijgeleverde afstandsbediening, is een elektrische haard toch wel de gemakkelijkste en gebruiksvriendelijkste haardsoort. Doordat deze haard aangesloten kan worden op het net, hoeft er ook niet met brandstof worden gesleept. Kortom, heerlijk genieten van de dansende vlammen vanaf uw luie stoel.

Klassieke open haard

De Dimplex Cheriton is een kleine, elektrische open haard van het merk Dimplex. De zwarte behuizing en de messingkleurige elementen zorgen voor een klassiek uiterlijk. De elektrische haard beschikt over een verwarmingselement en een thermostaat. Dit verwarmingselement kan worden ingesteld op 1000 Watt en op 2000 Watt. Let op wel: een elektrische haard is altijd een bijverwarmer en geen hoofdverwarmer. Door de aanwezigheid van een thermostaat kunt u gemakkelijk de temperatuur bepalen. De afmetingen van de haard zijn: B64 x H68 x D20 cm.

OptiFlame techniek

De DImplex Cheriton is voorzien van een OptiFlame techniek. Dit houdt in dat er spiegeltjes op een draaiende as worden bevestigd welk worden verlicht. Dit zorgt voor een realistisch en spelend vuurbeeld. 

Standaard bijgeleverd

De Dimplex Cheriton wordt standaard geleverd met:

 • Afstandsbediening
 • Handleiding
 • Voedingskabel 1,5 meter

LET OP: Niet meer leverbaar!

Beste prijs voor de Dimplex Cheriton?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Dimplex Cheriton
Categorie Elektrische haarden, Sfeerhaard
Haard soort Elektrisch
Model Met schouw
Vuurzicht Front
Brandstof Elektriciteit
Thermostaatfunctie Ja
Warmteoutput 1000 Watt / 2000 Watt
Systeem Opti-Flame
Waterreservoir Ja
Merk Dimplex
Branderdecoratie Houtset
Lichtmodule LED
Afstandsbediening Ja
Breedte cm 64 cm
Hoogte cm 68 cm
Diepte cm 20 cm
Kleur Koper, Zwart
Garantie 24 maanden

Levering

Deze haard wordt rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden. Hierdoor heeft u de haard normaliter de volgende dag in huis wanneer u de haard op werkdagen voor 12:00uur heeft besteld, mits de haard op voorraad is. Uitzondering hierop is de vrijdag. Wanneer u dan besteld voor 12:00uur, heeft u hem normaliter op maandag in huis. Voor de levering van de elektrische haarden geldt dat ze tot aan de deur worden geleverd. De avond voor levering ontvangt u een email met een link waarin de geplande aankomsttijd staat vermeld. Op de dag van levering ontvangt u rond 07:00uur nogmaals de verwachte levertijd in een sms.

Adviesprijs € 337

Aanbiedingsprijs € 294

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie