Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dagje uit in Apeldoorn

De showroom van Haardenexpert is gevestigd in het mooie Apeldoorn. Heeft u een afspraak gemaakt of wilt u deze nog maken? Waarom combineert u niet uw showroombezoek met een dagje uit. Apeldoorn staat bekend om zijn gezellige binnenstad, attractieparken en bezienswaardigheden. U kunt bijvoorbeeld om 10:00 uur in de ochtend onze showroom bezoeken en daarna Apeldoorn ingaan. Ga gezellig winkelen of heerlijk terrassen. Bekijk hieronder wat Apeldoorn u te bieden heeft.

Attracties & bezienswaardigheden

Apenheul: combineer uw bezoek aan Haardenexpert met een dagje Apenheul. Hier waant u in een bosrijke omgeving waar de apen loslopen. Misschien komt er wel een aap op uw schouder zitten. Natuurlijk lopen niet alle apen zoals de orang-oetans en de gorilla’s los. Over deze dieren komt u meer te weten tijdens de speciale presentaties in de Apenheul.

Julianatoren: de Julianatoren is een bekend attractiepark met meer dan 60 attracties. Denk aan attracties als het reuzenrad, een zweefmolen, botauto’s, het spookslot of de helivlucht. Of bekijk één van de spectaculaire shows of evenementen. Kinderen van 2 tot 12 jaar, en natuurlijk u als ouder, hebben de dag van hun leven.

Musea

Nationaal Museum Paleis Het Loo: Als u Apeldoorn hoort, denkt u direct aan het Paleis het Loo. Paleis Het Loo is een gezellige dagattractie waar verleden, heden en de toekomst samenkomen. Treedt het paleis binnen en bekijk de prachtige inrichting en museumcollectie. Tijdens uw bezoek hoort u interessante weetjes en achtergrondverhalen over het paleis en de koninklijke familie. Vergeet niet om de koninklijke stallen en tuinen te bewonderen. Ook voor kinderen is het paleis een leuke bestemming. Met verschillende speurtochten en audiotours vervelen de kinderen zich geen enkel moment. Heeft u tijdens het wandelen trek gekregen? Het Paleis beschikt over twee restaurants waar u heerlijk kunt eten. 

Welness

Sauna & Bodycare: Of kom helemaal tot rust bij het Sauna & Bodycare in Apeldoorn. Dit is een kleinschalige sauna met gelegenheden voor massages en beauty. Neem bijvoorbeeld een duik in het buitenzwembad, ontspan in het stoombad of badder de voeten in het voetenbad. Of kies voor een heerlijke massage, zodat u als een herboren mens de dag doorgaat. Combineer uw bezoek met een lunch of hoofdgerecht en u gaat niet met een lege maag naar huis. 

Winkelen

Heeft u zin om een gezellig dagje te winkelen? De binnenstad van Apeldoorn heeft een gevarieerd en groot winkelaanbod. U vindt er alle soorten winkels. Van hippe boetiekjes en eigentijdse speciaalzaken tot de bekende winkelketens in de Hoofdstraat. En het mooiste is, de winkels zijn vlakbij het station. Is er slecht weer op komst? Geen zorgen, u kunt terecht in het overdekte winkelcentrum de Korenpassage of het altijd gezellig De Oranjerie. Tijdens uw dagje winkelen kunt u aanschuiven bij de één van de vele eetcafés en lunchrooms in de binnenstad. Of sluit uw dag af met een heerlijke hapje eten in een restaurant. Kortom, Apeldoorn heeft u genoeg te bieden.