Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Een dag uit het leven van..

salesgesprek

Een commercieel medewerker binnendienst

Het is maandag kwart voor 8 en je komt binnen op de zaak. Met een kop koffie in de hand loop je naar je werkplek om te zien welke e-mails er in je inbox zitten. Tijdens een informele staande vergadering met alle collega’s geef je aan welke doelen jij voor jezelf stelt vandaag. 
 
Jij gaat samen met je collega’s knallen om je doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat alle klanten hun droomhaard kunnen aanschaffen. Halverwege de dag is het dan lunchpauze. Je gaat samen met je collega’s lekker een broodje eten en je bespreekt je weekend. Tijdens de terugweg naar je werkplek komt er een
Medewerker binnendienst
 nieuwgetrouwd stel binnen die net een nieuwbouwhuis gaan laten bouwen. Zij willen graag een 
haard in hun huis, maar weten écht niet welke. Samen met de klanten loop je de showroom rond en geef je adviezen over de verschillende mogelijkheden. 
Uiteindelijk weten de klanten het. Ze willen een inbouwgashaard met een mooie brede schouw. Onder het genot van een kop koffie bespreek je hun situatie en geef je adviezen over de types en extra’s. Ze kiezen voor de Faber Relaxed M Smart. Je vertelt ze alle voordelen en maakt een passende aanbieding, inclusief installatiekosten. Na een klein overleg zijn de klanten eruit: ze doen het! Met deze eerste order van de week op zak keer je terug naar je werkplek en luid je de scheepsbel. Onder een luid applaus van je collega’s ga je naar je werkplek om de order in te voeren. Het inboeken van de order is inmiddels een fluitje van een cent geworden en je stuurt het door naar de orderverwerking. Als kers op de taart maak je ook nog even een 3D-tekening van hoe het eruit gaat zien.
 
Vervolgens staat er een training op het programma! Vandaag gaan we leren hoe een haard gebruikt kan worden in combinatie met een maatwerk meubel. Het is weer zo’n dag dat je wijzer naar huis gaat dan dat je aankwam. Nadat je de doelen van de dag hebt behaald, zit de werkdag erop. Met een goed gevoel trek je de deur achter je dicht en kijk je al uit naar de dag van morgen. van de order is inmiddels een fluitje van een cent geworden en je stuurt het door naar de orderverwerking. Als kers op de taart maak je ook nog even een 3D-tekening van hoe het eruit gaat zien.