CV-haarden

Ons assortiment

Een CV haard is een haard die wordt gekoppeld aan een Cv-installatie. De warmte die wordt gecreëerd bij het stoken in de haard kan worden gebruikt om je woning te verwarmen. Je bespaart hiermee enorm op je energierekening. Daarnaast zorgt een CV haard voor veel sfeer in huis.

CV-haarden

CV-haarden

Ontdek de werkwijze

Een CV haard kan worden geïnstalleerd met een pompsysteem. Dit systeem zorgt er voor dat de warmte die van de haard af komt wordt gebruikt voor de centrale verwarming, waardoor de woning op effectieve manier kan worden verwarmd. Ook kun je kiezen om een buffetvat te plaatsen. Het water in het buffervat wordt verwarmd door de haard. Dit water kan vervolgens gebruikt worden voor je centrale verwarming, maar bijvoorbeeld ook voor warm water om te douchen of voor vloerverwarming.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Op een rij

CV haarden zijn er in diverse kleuren, soorten en maten. Zo zijn er CV haarden te verkrijgen die geschikt zijn voor grotere ruimtes, maar ook voor de wat kleinere ruimtes. Daarnaast is er keuze tussen de verschillende vuurzichten, zoals front, tweezijdig en driezijdig. Tot slot zijn er CV haarden die branden op hout en op pellets. Pellets worden gemaakt van samengeperst houtafval en kennen een zeer efficiënte verbranding. Ook hout kent een efficiënte verbranding mits het goed gedroogd hout is.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op