Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Vacature Commercieel Administratief Medewerker


 

Solliciteren Customer Service Medewerker

locatie     Standplaats   Jutestraat 6A te Rijssen
         
Uren   Uren per week   40 uur
         
Denkniveau   Werk-/denkniveau     MBO/HBO

 


 

Vacature-omschrijving

Werk jij geordend en voel je voldoening wanneer je anderen hebt kunnen helpen? Vind je het leuk om administratieve werkzaamheden te verrichten en ben jij goed in het overbrengen van informatie? Ben je gedreven en behoud jij altijd het overzicht? Wanneer je alle bovenstaande vragen positief hebt beantwoordt zou jij zomaar de nieuwe commercieel administratief medewerker bij De Haardenexpert kunnen zijn!

Zoek je een uitdagende baan met erg veel afwisseling en veel eigen verantwoordelijkheid? Kom dan ons team versterken! Samen met je collega’s ben je er verantwoordelijk voor dat iedere klant de aanschaf van een haard beleeft met een glimlach, van verkoop tot aftersales. Je verwerkt orders ben behandelt telefonische servicevragen. Verder verricht je diverse andere administratieve taken en heb je dagelijks contact met onze installateurs en transporteurs. Ben jij klaar voor deze uitdagende en afwisselende baan?  Dan stellen wij ons graag wat nader aan je voor!

Wij zijn dé Haardenexpert 

Wij zijn Dé Haardexpert. Al meer dan 10 jaar een gevestigde naam in de haarden- en kachelbranche. Haardenexpert is dé (online) haarden-, en kachelspecialist. Door onze succesvolle online marketingstrategie zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste haardenzaken van Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring en deskundigheid helpen wij iedereen in de zoektocht naar de perfecte haard. De haard die u aanschaft voor de noodzakelijke warmte of juist de haard die een blikvanger moet worden en uw huiskamer vult met sfeer en gezelligheid. 

Wij als Haardenexpert zijn de aangewezen partner voor ieder haardproject. Wij ontzorgen en begeleiden graag het gehele traject. Ons team van enthousiaste medewerkers begeleidt al onze klanten van inspiratie en informatie tot de realisatie en installatie. Samen met een vast netwerk van installateurs en vervoerders maken wij haarddromen waar. Vakkundig en betaalbaar, door geheel Nederland! 

Dé Haardenexpert als werkgever 

Haardenexpert is een gezonde en hard groeiende onderneming met veel ambitie. We zijn een echt familiebedrijf met een christelijke geloofsovertuiging. Dat houdt in dat de winkels op zondag en christelijke feestdagen gesloten zijn en dat je open moet staan voor onze bedrijfscultuur.  Momenteel besturen we nog twee haardenspeciaalzaken, ieder met een prachtige showroom en een succesvol concept. In 2021 hopen wij hier nog een geheel nieuw (retail)concept aan toe te voegen. 

Verreweg het grootste deel van onze klanten vindt ons online; klanten doen een aanvraag voor een offerte en de verkopers nemen vervolgens telefonisch contact op. Wanneer de klant serieuze interesse toont maken wij een 3D tekening waarop de haard echt tot leven komt. Wanneer dit ontwerp geheel naar wens van de klant is wordt de handtekening gezet en plannen wij samen met de klant de verdere afwikkeling die bij de installatie van een haard komt kijken. Na de installatie blijven wij de vraagbaak voor service en onderhoud. Ook komt een deel van onze verkopen voort uit onze fraaie showroom waar wij dagelijks klanten verwelkomen. We voorzien ze desgevraagd van passend advies of hopen te inspireren met onze vele showroommodellen en haardpresentaties.

Werken bij Dé Haardenexpert 

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de verdere groei van Dé Haardenexpert? Zie je voor jezelf een rol weggelegd binnen onze organisatie? Sta jij te popelen om ons jonge enthousiaste team te komen versterken met je inzet en sociale vaardigheden? Bekijk dan snel of je past in onderstaande profielschets! Voel je je aangesproken door onze verwachtingen? Lijkt ons profiel je op het lijf geschreven? Neem dan snel contact op! Misschien wordt je dan snel onze nieuwste collega!  

De commercieel adminstratief medewerker die wij zoeken voelt zich aangesproken door onderstaand profiel:


Werkzaamheden als Commercieel Administratief Medewerker:

 Je verwerkt orders en draagt je steentje bij aan andere (zeer diverse) administratieve taken.

 Je bent mede verantwoordelijk voor de eerstelijns telefonie en je hebt dagelijks contact met klanten en installateurs.

 Je beantwoordt klantvragen die worden gesteld per mail of per chat. Je handelt ze direct zelf af of leert welke collega je verder kan helpen.

 Je onderhoudt de agenda van onze installateurs. Je plant afspraken en geeft deze door aan zowel de klant als aan de installateur of transporteur.

 Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur al enige ervaring in een gelijkwaardige functie.


Wat dé Haardenexpert jou kan bieden:

 Bij wederzijdse tevredenheid uitzicht op een vaste aanstelling.

 25 vakantiedagen en een uitstekende pensioenregeling.

 Ruimte om jezelf te ontwikkelen als klantenservice medewerker.

 Uitdagende en afwisselende werkzaamheden met ruimte voor eigen inbreng.

 Een fijne en verzorgde werkplek waar je werkt met de modernste middelen.

 Een erg enthousiast en fanatiek customer service team.

 Een prima startsalaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

 Een baan met groeipotentie en ruimte voor eigen invulling.

 Een gezellig, jong en enthousiast team met veel sociale interactie.

 

Als jong en dynamisch bedrijf blijven wij groeien en onszelf ontwikkelen. Deze ambitieuze inslag verwachten wij ook van onze werknemers en faciliteren wij graag. Wij vinden het belangrijk dat je je talenten wilt ontdekken en dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen. Bij ons krijg je naast een interne opleiding ook de mogelijkheid om jezelf te ontplooien met behulp van cursussen en opleidingen. 

Voel jij dat deze uitdagende functie je op het lijf is geschreven? Solliciteer dan vandaag nog! Mail jouw CV en je motivatie naar bvanderveen@haardenexpert.nl, of solliciteer via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Of wil je graag een dagje meelopen? Laat het ons dan gerust weten! Misschien wordt jij dan wel onze nieuwste aanwinst en gaan we nog veel voor elkaar betekenen!

Solliciteren Customer Service Medewerker

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.