• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Bellfires Corner Bell XL 3

Gashaarden
€ 5.870

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Bellfires Corner Bell XL 3

Een strakke inbouwgashaard, een levensecht vuurbeeld en gebruiksvriendelijk. Een aantal kenmerken die de Bellfires Corner Bell XL 3 typeren. Maar ook de breedte van de gashaard is niet te missen. Met een zeer brede ruit van 150cm heeft u altijd een goed zicht op het vuur. De ruit loopt zelfs door om de hoek, zodat het vuurbeeld ook vanaf een andere positie te bekijken is. U bepaalt zelf aan welke kant de ruit doorloopt, links of rechts. Een ideaal model om in de hoek van een wand te plaatsen of in de hoek van de woonkamer. Heerlijk op de bank, met een kop koffie in de hand, naar de vlammen turen. En het mooie is, u hoeft niet eens van de bank af te komen om het vuur te regelen. Pak dan de afstandsbediening bij de hand en schakel het vuur op de gewenste hoogte/temperatuur. Leg de beentjes op tafel en bekijk hoe de vlammen veranderen, geheel naar eigen smaak. Sfeervol en eenvoudig.

De illusie van een houtkachel

En wilt u illusie opwekken alsof u een echte houthaard in huis hebt? Kies dan voor een levensechte houtstammenset in combinatie met ontspiegeld glas. Dit glas is met het blote oog nauwelijks te zien, waardoor het vuur optimaal te bekijken is. Het lijkt dus net of er geen ruit voor de verbrandingskamer zit. Maar ook voor de binnenkant en het kader heeft u voldoende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een spiegelwand, waardoor de vlammen voller lijken door de weerspiegeling. En bent u dol op de laatste snufjes? Met een Wifi-module is de gashaard ook te bedienen met uw tablet of smartphone. Naast de afstandsbediening heeft u dus nog een mobiel apparaat om meer sfeer in huis te brengen.

Productspecificaties

EnergielabelA Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit140 cm tot 160 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Line Fire of Center Fire

Bij deze gashaard heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de Line Fire of Center Fire brander. Beide branders hebben hun eigen voordelen, het is een kwestie van smaak welke u het mooist vind. Bekijk de video en laat u overtuigen door deze twee bijzondere vuurbeelden.

Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van realistisch vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik.
Center Fire Twee schakelbare branders naast elkaar, behoud van mooi gecentreerd vuur bij besparing op verbruik.

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Bellfires Corner Bell XL 3 Gashaarden

De Bellfires Corner Bell XL 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding