Hero cover image

Gashaarden
en houtkachels

Haardenexpert levert ook in België

Ontdek de mogelijkheden

Naast Nederland levert Haardenexpert ook in België. U bepaalt zelf of wij de installatie voor u moeten uitvoeren. Heeft u twee rechterhanden en bent u technisch aangelegd? Dan kunt u de handen uit de mouwen steken en zelf de klus klaren. U bent dan niet afhankelijk van de planning van onze deskundige installateur. Maar natuurlijk kunt u de installatie aan ons overdragen. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat uw droomhaard veilig en correcte wordt geïnstalleerd. Dit geldt natuurlijk voor het hele pakket, van rookkanaal tot de haard zelf. Op het gebied van rookkanalen zijn we bekend met alle kwaliteitseisen. Het is ook niet zo gek dat onze rookkanalen voldoen aan alle strenge Duitse en Europese eisen. U bent dus verzekerd van een veilige installatie en een deskundig advies. Van houtkachels tot gashaarden, bij ons bent u aan het juiste adres. Maar ook elektrische haarden, CV-haarden en schouwen zijn onderdeel van het brede assortiment. Kortom, Haardenexpert heeft voor iedere woonsituatie de perfecte haard. Bent u geïnteresseerd in één van onze haarden? Neem direct contact op met de deskundige medewerkers van Haardenexpert en vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt gegarandeerd een scherpe prijs voor uw haard.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op