• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Gashaard, houtkachel en elektrische haard kopen
in België

Haardenexpert levert ook in België

Ontdek de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een haard en woont u in België? Geen probleem! Naast Nederland levert Haardenexpert ook kachels en haarden in België. Dankzij ons grote assortiment zit er altijd wel een haard bij die bij uw wensen en eisen past. Zo leveren wij onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels in België.

Meer weten? Neem contact op met onze expert of vraag een vrijblijvende offerte aan.

haard kopen belgie

Installatie van uw kachel en haard in België

Ontdek de mogelijkheden

Koopt u een kachel of haard in België? Dan kunt u uw gashaard, elektrische haard of houtkachel in België natuurlijk zelf installeren. Maar ook als u de haard geïnstalleerd wilt hebben, dan regelen wij dit voor u. Een deskundige installateur komt dan bij u langs, zodat u zeker weet dat uw haard goed wordt geïnstalleerd.

Moet er nog een rookkanaal worden aangelegd? In dat geval raden wij u aan om altijd te kiezen voor installatie van uw haard. Op die manier is er geen twijfel mogelijk dat uw haard goed wordt geïnstalleerd. De installateurs zijn bekend met alle kwaliteitseisen, zowel de Belgische als de Europese eisen.

houtkachel belgië kopen

Houtkachel, gashaard, elektrische haard kopen in België bij de Haardenexpert

De populaire merken en stijlen

Als het om haarden gaat, zijn er tal van populaire merken en stijlen te vinden in ons assortiment. U kunt kiezen uit robuuste kachels, maar we hebben ook diverse moderne designhaarden.

Als het gaat om houtkachels kopen in België dan zijn haarden van bijvoorbeeld Spartherm, Barbas en Altech enorm populair. Wilt u liever het gemak van een gashaard? Dan hebben we ook diverse merken waar u uit kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige gashaard van DRU, Bellfires of Element4. Bent u op zoek naar een elektrische haard? In dat geval hebben we diverse haarden op voorraad van British Fires, maar we hebben ook veel andere merken! Kies bijvoorbeeld voor een haard van het merk Faber of Charlton & Jenrick.

haard kopen belgie

Neem contact op

Met onze experts

Enthousiast geworden? Neem direct contact op met de deskundige medewerkers van Haardenexpert en vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt gegarandeerd een scherpe prijs voor uw nieuwe haard. Met een aankoop bij Haardenexpert bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het juist eindresultaat.

Neem contact op

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op