Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bedrijfsprofiel

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een carrière bij de Haardenexpert. Haardenexpert is een hard groeiende jonge onderneming. Om deze groei vast te kunnen blijven houden hebben we professionals nodig. Wellicht ben jij dat.. Wij zijn een gepassioneerd team. Passie voor vuur, maar vooral voor tevreden klanten. Verrassend klantvriendelijk zijn geeft verrassend veel positieve energie! Herken jij dat?

Wij zijn op zoek naar mensen die een bijdrage kunnen leveren aan die missie. Ben jij daarnaast op jouw vakgebied in staat om de vonk over te laten slaan, laten we kennis maken. 

Het team van Haardenexpert is jong, enthousiast en kundig. Kernwaarde voor de omgang met elkaar én met onze klanten is; “..Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook de collega/klanten niet…”  Op deze manier hebben we een goede en gepassioneerde werksfeer en prettige klantcontacten. Ook zijn er inmiddels duizenden tevreden klanten. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, we zijn allemaal mensen, dan wordt dat uiteraard snel en kundig verholpen. We streven er naar dat alle serviceaanvragen uiterlijk de volgende werkdag op te lossen.

Bent u op zoek naar een sfeervolle haard? Wilt u zeker weten dat de juiste materialen gebruikt worden? Wilt u er op kunnen vertrouwen dat uw haard aan de wettelijke-, en technische eisen voldoet? Dan heeft u een expert nodig, een Haardenexpert!

Team Haardenexpert