• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Bedankt voor uw showroomafspraak

Weer een stap dichterbij uw droomhaard

We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen. Op deze pagina staan een aantal tips ter voorbereiding op uw showroomafspraak.

Checklist showroom

Handig om mee te nemen

Naar uw afspraak

Foto's
Waar komt de haard te staan? Dit is het makkelijkst uit te leggen met foto's van de ruimte. Vooraanzicht, zijaanzicht, neem zo veel mogelijk mee.

Bouwtekening
Voor ons en uzelf is het ideaal wanneer u een bouwtekening meeneemt waarin de ruimte staat. Hoe breed zijn de wanden? Waar zit een deur? Wat zijn dragende muren? Welke afmeting kan in uw woning staan?

Kleurgebruik
Wilt u een haard inclusief wandmeubel? Wat zijn uw favoriete kleuren? Hebt u een moodboard gemaakt?

Geen warme trui
Bij ons in de showroom zijn verschillende haarden brandend te zien. Het is daarom ook altijd lekker warm. Laat uw trui dus maar thuis.

Een kleine impressie

Van onze showroom

Ontdek de nieuwste technieken, voel van dichtbij de warmte en ervaar de sfeer tot op het kleinste detail. Met een gevarieerd en innovatief haarden assortiment bieden wij voor elke woonruimte passende haardopstelling.

Verkoopteam

Maak kennis met de adviseurs

We staan voor u klaar!

Wij helpen u graag met het vinden van uw droomhaard. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden. Van vuurbeeld en type haard, tot materiaal afwerking en kleurgebruik. Alles is mogelijk en geen wens is te gek. Tot snel!

Social media

Laat u inspireren en breng uw dromen in kaart

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en de talloze mogelijkheden. Op onze social media posten we iedere week beelden van prachtige haarden en wandmeubels, in combinatie met de luchtige gezelligheid van Haardenexpert.