Barbas Unilux-6 265 Threesided

Houtkachels

Adviesprijs

€ 3.178
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Barbas? De Barbas Unilux-6 265 Threesided is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Barbas Unilux-6 265 Threesided

De Barbas Unilux-6 265 Threesided is een fantastische en gebruiksvriendelijke houthaard. Deze driezijdige inzethouthaard is ideaal voor een plaatsing in bestaande of nieuwe situaties. Bij een nieuwe situatie kunt u denken aan een renovatie. Door de geringe inbouwdiepte van slechts 35 cm vindt u ongetwijfeld een perfecte plek. Deze haard is voorzien van warmte reflecterend glas in de zijruiten. Dit unieke glas zorgt voor schonere ruiten, een optimaal rendement van 75% en een aangename verbrandingstemperatuur. Voor het kader heeft u de keus uit twee diverse designs, namelijk een inbouwkader en een klassiek kader. Het inbouwkader heeft een omhulsel van 8mm dik staal dat langs de zijden van de haard loopt. Bij een klassiek kader zijn de bovenkant en zijkanten voorzien van een opstaande rand van 42mm breed. Met dit kader wordt het plaatsen van het toestel, in een nieuwe situatie, een eenvoudige klus.

Diverse kaders

Het is mogelijk om de Barbas Unilux-6 265 Threesided uit te voeren met een open of een gesloten verbranding. Bij een open verbranding wordt de verbrandingslucht vanuit de woonkamer gehaald. De verse zuurstof wordt bij het gesloten systeem niet uit de woonruimte getrokken, maar van buitenaf. Om het nominale vermogen van 8kW op te wekken, maakt u gebruik van de gebruiksvriendelijke luchtschuif. Deze schuif beweegt u simpelweg naar links of rechts, zodat u met meer of minder vermogen stookt. Daarnaast is de Barbas Unilux-6 265 Threesided uitgerust met een verdiepte stookbodem. Door deze bodem komt het overbodige as niet in uw woonkamer. Voor een tweezijdige houthaard uit de Barbas Unilux-6 serie bekijkt u de Barbas Unilux-6 265 Left/Right 3.

Nieuwe wetgeving

Een tijd geleden werd er gesproken over de negatieve invloeden van houtkachels op het milieu. Onterecht, want een houtkachel is een milieuvriendelijk alternatief voor een centrale verwarming. Maar dan moet je wel op de juiste manier stoken in een kachel die voldoet aan de eisen die hier aan gesteld worden. Deze eisen zullen vanaf 2020 strenger worden. Er zullen regels komen met betrekking tot de energiezuinigheid, de gemiddelde levensduur en de CO2 uitstoot van een kachel. Ondanks dat het nog geen 2020 is, voldoen alle kachels van Barbas Bellfires hier al aan.

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkBarbas
ModelInbouw, Inzet
Vermogen7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
DeurDraaideur
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningNee
AchterwandBeton keramiek

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

voor maatwerk

Haardenexpert is niet alleen de specialist in haarden en kachels maar u kunt ook bij ons terecht voor prachtige wandopstelling, haardmeubelen en meer!

Vraag nu een maatwerk-offerte aan

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Barbas Unilux-6 265 Threesided Houtkachels

Adviesprijs € 3.178

Benieuwd naar de houthaard waar iedereen het over heeft? Bekijk nu hier de Barbas Unilux-6 265 Threesided van Barbas.
Ontvang aanbieding