• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Ardego G III 100/51

Gashaard
€ 5.150

Snel geregeld
Een offerte op maat

Prijs aanvragen

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

Advies op maat
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Ardego G III 100/51

Deze unieke driezijdige gashaard van Ardego vormt een eyecatcher in iedere woonkamer. Door de extra grote houtset komt het vuur nog mooier over. 

Ardego is onderdeel van het Duitse Camina & Schmid. Camina is een Duits bedrijf, het is gevestigd in Bissendorf. Het bedrijf is al vele jaren lang trendsetter op het gebied van gas- en houthaarden. De techniek die in de hout- en gashaarden gebruikt worden zijn dan ook helemaal doorontwikkeld en bieden garantie voor een prachtig en inspirerend haardvuur.

Ardego G III 100/51 - Driezijdige gashaard

Deze driezijdige gashaard onderscheidt zich van vele andere haarden door het indrukwekkende vlammenpatroon. Dit komt door het extra grootte houtset wat toegevoegd is aan deze haard. De vlammen lijken dan ook echt uit het hout te komen. Om het vuur nog echter te maken is er optioneel ook LED bodemverlichting mogelijk. Deze bodemverlichting zorgt voor het effect van gloeiiend hout op de bodem van de haard. Net alsof de bodem ook 'echt' in brand staat. Hierdoor is het vuur van de haard bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur. En dat is wat u wilt toch?

Het vuur van deze gashaard kunt u instellen op acht verschillende niveaus. Zo kunt u op elk moment van de dag het gewenste vuurbeeld bepalen. De haard is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Een ander belangrijk en onderscheidend kenmerk van deze driezijdige haard is het bedieningsluik. In tegenstelling tot de meeste gashaarden die nu verkocht worden bevindt zich het luik niet in de ombouw (aan de buitenzijde van de kachel). Bij de Ardego G III 100/51 zit het bedieningsluik binnen in de kachel. Hierdoor is het van buitenaf niet zichtbaar en vormt de ombouw om de kachel een prachtig geheel.

De binnenzijde van de haard kan worden afgewerkt met plaatstaal of optioneel een zwart keramische spiegelwand. Het plaatstaal zorgt voor een mat effect en de keramiek voor een prachtige glanzende binnenzijde.

Meer informatie over de Ardego G III 100/51?

Wilt u meer informatie over de Ardego G III 100/51? Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende aanbieding aan. Onze haardenexperts helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Productspecificaties

EnergielabelA+ Level
MerkArdego
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit100 cm tot 120 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Ardego G III 100/51 Gashaard

De Ardego G III 100/51 is een inbouw gashaard van het merk Ardego.
Ontvang aanbieding