• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Ardego G I 67/51

Gashaard
€ 4.340

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Ardego G I 67/51

Een mooie en exclusieve gashaard van Ardego de G I 67/51. Deze fronthaard is de blikvanger in uw woonkamer. Met de Ardego G I 67/51 haalt u direct een hoop sfeer en warmte in huis. De ‘sfeerthermometer’ in uw woning stijgt onmiddellijk tot een uitzonderlijk hoog niveau. De extra grote houtset van deze haard zorgt ervoor dat het vuur nog beter tot z’n recht komt. Het is dan ook bijna niet meer te onderscheiden van houtvuur. Het vuur in combinatie met het decoratieve houtset zorgt ervoor dat het de Lina G 67 fronthaard een van de mooiste gashaarden is die momenteel op de markt te verkrijgen is.

Camina & Schmid

Ardego is onderdeel van het Duitse Camina & Schmid. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en levert via hun dochteronderneming Ardego ook haarden in Nederland. In Duitsland is Camina & Schmid al vele jaren trendsetter op het gebied van gas- en houthaarden. De techniek die in de hout- en gashaarden worden gebruikt bieden garantie voor een prachtig, inspirerend en sfeervol haardvuur.

Ardego G I 67/51 – Fronthaard
DeArdego G I 67/51 is een gashaard met een gesloten verbrandingssysteem. Deze haard maakt gebruik van een efficiënt en veelzijdig brandersysteem waardoor het een zeer energiezuinige haard is. Het vuur kan zowel op een lage als hoge stand worden gezet (8 verschillende niveaus), zonder veel verschil te merken in de hoogte van het vuur. Hierdoor kan deze fronthaard zeer energiezuinig worden genoemd.

Met de LED-bodemverlichting (deze is optioneel bij deze haard) kan het vuur nog realistischer worden gemaakt. De verlichting zorgt voor een prachtig gloei-effect op de bodem, zodat deze ‘in brand’ lijkt te staan. Net als bij de andere gashaarden van Ardego zit het bedieningsluik van deze haard aan de binnenzijde van de kachel en niet in de ombouw. Zo bent u gegarandeerd van een strakke ombouw en is het bedieningsluik niet zichtbaar.

De binnenzijde van deze haard kan worden afgewerkt met plaatstaal of optioneel een zwart keramische spiegelwand. Het plaatstaal zorgt voor een mat effect en de keramiek voor een prachtige glanzende binnenzijde.

Meer informatie over de Ardego G I 67/51?

Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende aanbieding aan. Onze haardenexperts helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Productspecificaties

EnergielabelA+ Level
MerkArdego
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset
MateriaalStaal
Vermogen4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter130/200mm
Rendement75% tot 80%
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
KleurZwart
AfstandsbedieningJa
AchterwandKeramisch glas, Vlak

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Ardego G I 67/51 Gashaard

De Ardego G I 67/51 is een inbouw gashaard van het merk Ardego.
Ontvang aanbieding